Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, implicată într-un accident de circulație. Cine a fost de vină

Lidia Buble, implicată într-un accident de circulație. Cine a fost de vină

Lidia Buble a fost implicată, miercuri seară, într-un accident de circulație. Neatenția a contat enorm în această situație! Iată detaliile!

Lidia Buble, implicată într-un accident de circulație

Lidia Buble circula pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei atunci când neatentă fiind a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat. Vedeta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare, potrivit Antena 3.

Atât Lidia Buble, cât și șoferul mașinii pe care a lovit-o s-au prezentat la Biroul de Accidente ușoare, pentru a declara incidentul. Ambii au fost testați pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Lidia Buble a fost amendată

Din păcate, Lidia Buble a fost amendată, nu doar pentru accidentul produs din neatenție, ci și pentru faptul că îi expirase asigurare RCA  pentru autoturismul pe care îl conducea, conform aceleași surse.

Care este cea mai mare frică a Lidiei Buble

Cea mai mare frică a vedetei este Nictofobia, frica extremă de noapte sau întuneric

„Dacă am tablouri prin casă, mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață, când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, a dezvăluit Lidia Buble la PRO TV, în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: