Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil: „La așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr”

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil: „La așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr”

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil. Artista a fost invitată în această dimineață în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Lidia Buble și-a promovat noua melodie „Extrapolăm”, pe care a lansat-o în urmă cu câteva zile. Ei bine, vedeta s-a lovit în emisiune de ironia lui Dani Oțil. Ce i-a spus prezentatorul TV?

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil: „La așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr”

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului a devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu Răzvan Simion. Cei doi au fost într-o relație aproape șase ani, dar au decis să pună capăt și să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, prezentatorul de la Antena 1 a rămas în continuare managerul artistei, iar cei doi pare să se înteleagă mai bine decât înainte.

Recent, Lidia Buble a fost invitată în emisiunea lui Răzvan Simion, pentru a-și promova piesa „Extrapolăm”,pe care a lansat-o în urmă cu câteva zile. Blondina a vorbit și despre experiența pe care a trăit-o la Asia Express. „Nu am reușit noi două să câștigăm Asia Express, însă cel mai important este că am reușit să câștigăm inimile oamenilor faini de la noi din țară și nu numai. Cel mai câștigată am fost că am reușit să petrec două luni alături de sora mea. Acesta a fost principalul motiv pentru care am acceptat să particip. Știam că asta e singura șansă să ne mai petrecem atât de mult timp împreună. Dacă nu ar fi fost Esti, probabil… din 11 frați aveam pe cine să aleg”, a spus artista în emisiune.

Ei bine, Dani Oțil nu s-a putut abține și a profitat de prezența artistei pentru a face câteva ironii la adresa ei. Prezentatorul TV s-a legat de aspectul fizic al Lidiei și nu a mai ținut cont că a avut o relație cu colegul său de platou.

Dani Oțil: Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia Buble: Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani Oțil: Ei, lasă, că ai mai fost. Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri.”, a fost conversația dintre Lidia și Dani Oțil.

Lidia Buble își lansează propriul parfum

Lidia Buble a fost intervievată de Florin Ristei, în timp ce Răzvan Simion și Dani Oțil se aflau în platou și ascultau. Blondina a anunțat că își va lansa în curând propriul parfum, care se va numi „Karma”. Artista a mărturisit că și-a dorit de mult timp să își scoată propriul parfum. Se pare că Lidia folosește un parfum unic pe care vrea să îl împărtășească cu fanii săi.

Am visat la asta de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, eu am o pasiune foarte mare și pentru parfumuri. În cel mai scurt timp voi lansa parfumul la care am visat de o viață. Nu există zi de la Dumnezeu să nu fiu întrebată ce parfum folosesc”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: