Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, primele declarații după ce și-a dus iubitul în satul natal. Ce spune el despre România

Lidia Buble, primele declarații după ce și-a dus iubitul în satul natal. Ce spune el despre România

Lidia Buble l-a dat uitării definitiv pe Răzvan Simion, iar acum viața ei a înflorit de când îl are la braț pe spaniolul Harlys Bacerra. Iubitul spaniol a venit pe meleagurile românești în urmă cu câteva zile și cei doi au fost suprinși pe străzile din București. Ce a declarat Lidia Buble despre relația cu Harlys Bacerra.

Lidia Buble îndrăgostită lulea de iubitul spaniol. L-a adus în România

Lidia Buble este mai fericită ca niciodată, iar acest lucru se vede pe fața ei. Iubitul ei Harlys Bacerra a venit pe meleagurile Românești, iar artista a avut grijă să îi arate tot ce e mai frumos de la noi din țară. Cei doi au fost suprinși chiar în București de paparazzi spynews.ro, în timp ce se plimbau în zona centrului vechi. Artista a făcut declarații despre relația sa și a spus că se simte foarte fericită alături de noul iubit și mai ales că acesta a ales să vină să îi cunoască țara.

Lidia Buble a povestit că a ales să îl ducă pe Harlys Bacerra în locurile cele mai inedite din țară pentru a cunoaște cu adevărat România, spunând că majoritatea străinilor sunt direcționați către viața de noapte de la noi din țară. Lidia Buble l-a dus pe Harlys Bacerra chiar și în satul natal, dar acesta nu l-a cunoscut pe tatăl artistei. Motivul? Lidia Buble a declarat că tatăl ei va cunoaște doar un singur bărbat și acela care o va duce la altar.

Da, sunt fericită[…] Suntem bine, suntem fericiți. Simt că este sufletul meu pereche. Știu că la noi în țară, de obicei când vine cineva în România e dus prin cluburi, eu am ales să-i arăt țara noastră frumoasă. Am vrut să-i arăt unde m-am născut, de unde provin. Sunt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mie îmi place să las lucrurile să se întâmple natural, dar da, ca orice femeie îmi doresc la un moment dat să am copii.„, a declarat Lidia Buble

Ce spune Harlys Bacerra despre relația cu Lidia Buble

Se vede pe chipul lor că Harlys Bacerra și Lidia Buble sunt îndrăgostiți iremediabil unul de celălalt. O dată cu Lidia  Buble și Harlys Bacerra a declarat că se simte un bărbat împlinit și că o iubește nepus pe artista noastră.

O iubesc foarte mult, desigur. Imi place extrem de mult România.„, a declarat Harlys Bacerra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: