Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate: “Injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea”

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate: “Injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea”

GALERIE FOTO (3) Cum a reacționat Lidia Buble după ce a văzut imaginile cu Răzvan Simion și noua sa iubită: ”Nici icoanele nu te mai vindecă de mine”

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu grave probleme de sănătate. Artista a mărturisit că medicii i-au pus un diagnostic și i-au făcut câteva recomandări pentru a-și emnține starea de sănătate. Medicii i-au prescris și un tratament pe care talentata artistă a început deja să îl urmeze. 

 

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate

Lidia Buble a anunțat, încă de zilele trecute, că anul 2021 a venit pentru ea cu multe probleme de sănătate. Artista a avut dureri puternice în gât și a luat decizia de a lua o pauză vocală. De altfel, vestea că este bolnavă și că nu va vorbi pentru o perioadă pe rețelele de socializare a fost făcută publică pe InstaStory.

“M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…). Ca asta n-am avut niciodată… este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă. Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!”, a transmis artista pe Instagram Stories.

Lidia Buble a dezvăluit problemele cu care se confruntă, printr-un alt video alb-negru, în care a ținut și să le mulțumească fanilor pentru mesaje.

,,Mulțumesc încă o dată pentru mesaje”, a scris artista.

 

Lidia Buble a recunoscut că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion

În urmă cu câteva zile, în cadrul unei sesiuni de răspunsuri șid e întrebări, Lidia Buble a recunoscut că îl mai iubește pe prezentatorul de la Antena 1, chiar dacă cei doi s-au despărțit.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai spus Lidia Buble pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: