Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cel mai nou cuplu din showbiz

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cel mai nou cuplu din showbiz. Celebra artistă s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra, dar nu pare afectată de acest lucru. Mai mult, se pare că Lidia și-a găsit deja un nou pretendent. Vedeta a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cel mai nou cuplu din showbiz. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimii ani melodiile sale au devenit hit-uri. Vedeta a avut o relație cu actorul cubanez Harlyn Becerra, dar recent, cei doi s-au despărțit. Dar se pare că despărțirea de fostul iubit nu prea o afectează, Lidia fiind surprinsă de paparazzi alături de Horațiu Nicolau.

Vedeta pare că se simte bine alături de afacerist. Cei doi formează un cuplu și par extrem de îndrăgostiți. Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși la restaurant, potrivit Mediaflux.ro. Cei doi îndrăgostiți au luat masa împreună, iar afaceristul a achitat nota de plată, după care au ieșit din restaurant. Lidia Buble a vrut să-și impresioneze iubitul, motiv pentru care și-a ales foarte bine ținuta. Vedeta s-a îmbrăcat în negru, cu un palton de culoare maro.

Lidia si Horatiu

Lidia Buble a avut o relație cu Răzvan Simion

În urmă cu aproape doi ani, Lidia Buble și Răzvan Simion anunțau că au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Cei doi au fost împreună aproape șase ani, iar cei apropiați se așteptau să facă pasul cel mare. Prezentatorul TV a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, postând un mesaj emoționant.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient.”, este mesajul lui Răzvan.

Deși s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvfan Simion au decis să colaboreze în continuare pe plan profesional. Răzvan este managerul artistei, iar acum se înțeleg mai bine decât înainte. La scurt timp după despărțire, vedeta de la Antena 1 și-a refăcut viața alături de Daliana Rădulescu, iar Lidia s-a cuplat cu actorul cubanez. Spre deosebire de relația Lidiei, Răzvan Simion are planuri mari cu iubita sa, cei doi se gândesc să-și întemeieze o familie. Bruneta are o relație apropiată cu cei doi copii ai prezentatorului, iar în urmă cu câteva săptămâni a cunoscut-o pe fosta soție a lui Răzvan, Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: