Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble și Răzvan Simion s-au văzut după mult timp. Cum a decurs întâlnirea: ”Mă roade. Cu cine a venit Lidia la studio”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au văzut după mult timp. Cum a decurs întâlnirea: ”Mă roade. Cu cine a venit Lidia la studio”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au văzut după mult timp. Cum a decurs întâlnirea: ”Mă roade. Cu cine a venit Lidia la studio”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au văzut după mult timp. Întâlnirea dintre cei doi i-a tensionat pe toți cei din jur, însă maturitatea de care au dat dovadă a linistit atmosfera. 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au văzut după mult timp. Cum a decurs întâlnirea: ”Mă roade. Cu cine a venit Lidia la studio”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de mai bine de un an, însă relația dintre ei a lăsat cu siguranță urme. De curând, cei doi au avut parte de o întâlnire de gradul 0. Artista a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de Razvan Simion și Dani Oțil. Discuțiile au ajuns mai departe decât era în plan.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a venit la emisiunea de la Antena 1 pentru a-și promova piesa ”Vino, du-te”, pe care o interpretează alături de Cornel Ilie de la Vunk. Nu este prima dată când Lidia Buble vine în platoul emisiunii, însă atunci când obișnuia să vină totul era normal. Totul e mai dificil de când cei doi nu mai formează un cuplu.

Dani Oțil a profitat de prezența artistei în platoul emisiunii și a aruncat câteva atacuri subtile, sperând că blondina va reacționa și va afla informații picante.

Dani Oțil: Nu te-am mai văzut de foarte mult timp, Lidia.

Lidia Buble: Păi dacă nu mai suntem vecini…Sunt foarte bine, mă bucur că piesa merge bine, că ajungem la sufletele oamenilor.

Dani Oțil nu s-a lăsat până nu a obținut ceea ce a vrut. Prezentatorul a mutat discuția cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, în speranța că va scăpa porumbelul.

Dani Oțil, către Cornel Ilie: Cu cine a venit Lidia la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș și e tot singură în mașină. Asta mă roade.

Lidia Buble: Era Răducu cu mine, Răducu chitaristul.

Dani Oțil: Lasă că aflu eu despre Lidia mai multe, nu trebuie decât să îmi întind antenele mele de mătușic.

Ce relație are Lidia Buble cu fiica lui Răzvan Simion

Luna iunie a anului trecut a anunțat cea mai neașteptată despărțire din showbiz-ul românesc. După o relație de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion confirmau că nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut chiar de către celebrul prezentator TV, pe contul său de Instagram.

Acum, după atâta timp de la despărțire, se pare că relația dintre Lidia Buble și fiica prezentatorului, Ianca Simion, nu mai este deloc la fel. Cele două nu au rămas în niciun fel de relații, după despărțirea dintre prezentator și artistă.

Pe conturile de Instagram ale celor două se poate observa că Lidia Buble încă o urmărește pe Ianca Simion, însă fiica prezentatorului de la Neatza a decis să-i dea unfollow fostei iubite a tatălui său. Se pare că între Lidia Buble și Ianca Simion nu ar mai fi niciun fel de relație, mai ales acum, când fiica lui Răzvan se înțelege de minune cu Daliana Răducan, noua iubită a tatălui său. Bruneta a alintat-o cu apelativul de ”inimioara mea” pe frumoasa fiică a lui Răzvan, chiar pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: