Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Lidia Buble la plajă. Artista nu a fost singură!

Cum a fost surprinsă Lidia Buble la plajă. Artista nu a fost singură!

GALERIE FOTO (5) Lidia Buble, condamnată definitiv. Ce sentință a primit cântăreața după ce ar fi mituit doi polițiști

Se pare că Lidia Buble a reușit, în sfârșit, să îl uite pe Răzvan Simion. Iată cum a fost surprinsă artista la plajă și, mai ales, în compania cui.

După despărțirea cât se poate de oficială de matinalul de la Neatza, Răzvan Simion, se pare că Lidia Buble și-a luat aminte și a devenit mult mai rezervată cu aspectele din viața sa personală, fără să le mai dea la moară curioşilor.

Însă cum a fost surprinsă Lidia la plajă? Artista nu a fost singură și și-a luat oarecum toate măsurile de siguranță ca să nu atragă atenția la plajă.

Cum a fost surprinsă Lidia Buble la plajă

Oricând au ocazia, vedetele autohtone dau o fugă până la mare, iar plajele și cluburile din Mamaia sunt principalele destinații de distracție.
Și Lidia Buble rămâne una dintre vedetele care au acest obiectiv. Cântăreața și-a făcut puțin timp pentru o escapadă la mare. Și-a făcut apariția pe plajă, dar nu singură! Artista a petrecut timp de calitate cu un tânăr, care a reușit să-i fure câteva zâmbete.

Lidia Buble a apărut la plajă cu turban pe cap, purtând o cămașă albă oversized, dar și ochelari de soare, fapt ce a făcut să fie o prezență destul de discrete.
Artista a stat câteva ore pe șezlong. Tot acest timp, Lidia l-a petrecut timp ba pe telefon, ba în compania unui tânăr misterios.

Cu acesta, cântăreața a vorbit, chiar s-a amuzat, bărbatul reușind să-i fure și câteva zâmbete. La un moment data, cei doi și-au strâns lucrurile discret și au plecat împreună.

Lidia Buble, în vacanță cu noul iubit?

Recent, Lidia Buble a făcut senzație pe Internet cu niște poze din vacanța petrecută în însorita Ibiza.

Și așa cum dezvăluie pozele postate pe rețelele de socializare, Lidia Buble nu a fost singură nici de această dată. Artista s-a pozat în prezența unui bărbat misterios, despre care s-a presupus că ar fi noul ei iubit.

Lidia Buble a imortalizat un moment în care savura un pahar cu vin roșu, iar imaginile le-a postat pe Instastory.

Cum este relația dintre Lidia şi Răzvan Simion, după despărțire

A trecut mai bine de un an de la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, iar cântăreața Jo, pe numele ei Ioana Anuța, una dintre cele mai bune prietene ale Lidiei, a vorbit recent despre relația dintre cei doi foști iubiți.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.
Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul «tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești».
Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a mărturisit Jo în cadrul podcastului „Stai să zic eu” al lui Dragoș Mușat, cunoscut drept Tetelu, și Cosmin Natanticu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: