Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble şi Răzvan Simion, împreună la altar: „Am fost copleşită de emoţii”

Lidia Buble şi Răzvan Simion, împreună la altar: „Am fost copleşită de emoţii”

Lidia Buble şi Răzvan Simion, împreună la altar: "Am fost copleşită de emoţii"

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu au recunoscut oficial că s-au căsătorit, însă au ajuns la biserică, în faţa altarului. Cei doi au fost naşii unei fetiţe, eveniment care i-a emoţionat profund.

Cântăreaţa s-a declarat foarte fericită că a avut ocazia de a fi naşă şi că a fost geloasă pentru un moment pe iubitul ei, pentru că a avut ocazia să ţină fetiţa în braţe.

„Lui Răzvan îi plac foarte mult copiii, se şi pricepe. Aş fi vrut să o ţin eu în braţe, am fost geloasă, dar am înţels că trebuie să o ţină el. E o prinţesă şi i-am luat o rochiţă de prinţesă.

Urmează să sărbătorim acest eveniment minunat. Am fost copleşită de emoţii, mi-a plăcut mult”, a spus Lidia Buble la Antena Stars.

La sfârşitul anului 2018, Lidia Buble şi Răzvan Simion au dat publicităţii o poză din care se înţelege că s-ar fi căsătorit, deşi niciunul nu a recunoscut public asta.

Cei doi s-au pozat pe o plajă din Maldive sărutându-se, iar cântăreaţa era îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Imediat au început să curgă mesajele de felicitare din partea fanilor.

Totodată, unii s-au grăbit să speculeze că Lidia Buble ar fi însărcinată, însă ea nu a confirmat nici de această dată informaţiile.

Răzvan Simion a divorţat cu scandal de prima soţie, pentru Lidia Buble

Răzvan Simion a divorţat oficial de Diana, prima sa soţie, în anul 2016, după mai multe scandaluri. La partaj, Diana a rămas cu vila din Corbeanca, în timp ce Răzvan Simion a rămas cu apartamentul din Drumul Taberei.

Prezentatorul matinalului Neaţa cu Răzvan şi Dani a format un cuplu aproape 15 ani cu Diana şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut atunci când erau studenţi la Timişoara. După divorţ, Răzvan şi-a găsit fericirea în braţele tinerei artiste Lidia Buble.

Citeşte şi: Fiica lui Cristian Boureanu, bătută în club! Cine sunt agresoarele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: