Redactia.ro
Home » Știri » Lidl a pregătit surprize de proporții cumpărătorilor cu ocazia Rusaliilor. Ce-i așteaptă în magazine

Lidl a pregătit surprize de proporții cumpărătorilor cu ocazia Rusaliilor. Ce-i așteaptă în magazine

lidl

Peste doar câteva ore va începe minivacanța de Rusalii, iar cu siguranță ai planuri bine stabilite. Înainte de toate, ar fi o idee bună să mergi la cumpărături. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, Lidl România are pregătite pentru tine oferte noi și de neegalat. În catalogul lor dedicat minivacanței de Rusalii, vei găsi o gamă variată de produse la prețuri mici, perfecte pentru a fi achiziționate în această perioadă. Iată mai multe informații!

Lidl are o ofertă de nerefuzat pentru toți cumpărătorii

Lidl România a surprins românii înainte de minivacanța de Rusalii, oferindu-le oportunități fabuloase. Echipa renumitului retailer german a pregătit oferte impresionante pentru clienți în perioada următoare.

Este demn de menționat că prețurile sunt mult mai accesibile decât cele practicate de alți comercianți de pe piață. În magazinele Lidl vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te pregăti pentru această sărbătoare importantă.

Așadar, este recomandat să îți faci timp pentru a vizita Lidl, în special dacă ai planuri de a primi musafiri și de a organiza mese festive abundente pentru a-i impresiona. În catalogul lor recent pentru perioada Rusaliilor vei găsi o selecție de oferte extraordinare. De exemplu, celebrul retailer german comercializează înghețata Paw Patrol la doar 7,99 lei, redusă cu 20%.

Un alt exemplu ar fi șunca alpină Alpenfest, care are un preț de 6,49 lei pentru un gramaj de 100 de grame. Poți încerca, de asemenea, salamul austriac, disponibil la doar 8,99 lei. În plus, cârnăciorii Bernet sunt extrem de accesibili, având un preț de numai 11,49 lei.

Dacă dorești să te bucuri de un sandviș delicios, poți achiziționa selecția de mezeluri feliate la 11,99 lei, brânza germană feliată la 11,99 lei sau specialitățile de brânză la doar 7,99 lei. Dacă preferi deserturile, îți recomandăm prăjitura cu cremă de fructe, care costă doar 10,99 lei. Poți opta și pentru prăjitura cu brânză, care are un preț de numai 12,99 lei.

Patronul Lidl are o viață secretă

Proprietarul miliardar al Lidl trăiește în pur secret și este cunoscut ca o „fantomă”, scrie birminghammail.co.uk. Nu multă lume îl cunoaște pe miliardar. Lidl este deținut de Schwarz Group – cel mai mare retailer european, care administrează și Kaufland, care este un retailer important în Germania, Polonia, Slovacia și în mai multe țări.

Compania este deținută de omul de afaceri german Dieter Schwarz – unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar și unul dintre cei mai secretoși oameni din jur. Atât de mult, încât a fost etichetat drept „fantomă” de către presa germană.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: