Redactia.ro
Home » Știri » Lidl vine cu o ofertă greu de egalat! Clienții vor rămâne uimiți când vor descoperi ce produse a scos la ofertă lanțul de magazine

Lidl vine cu o ofertă greu de egalat! Clienții vor rămâne uimiți când vor descoperi ce produse a scos la ofertă lanțul de magazine

Într-o eră în care consumul conștient și sustenabilitatea câștigă tot mai mult teren, LIDL a introdus o inițiativă remarcabilă care nu numai că oferă clienților posibilitatea de a economisi bani, dar contribuie și la reducerea risipei alimentare.

Lidl vine cu o ofertă genială

În Germania, clienții pot acum cumpăra pentru doar 3 euro o cutie cu 4-5 kg de legume și fructe care, deși sunt perfect comestibile, nu mai pot fi vândute la prețul întreg din cauza aspectului lor mai puțin atrăgător sau a duratei de viață scăzute.

Această strategie vine ca o contraofertă la popularul cărucior-surpriză de la Auchan, o inițiativă care a avut un succes considerabil. Marile lanțuri de magazine, cum ar fi LIDL, Kaufland sau Auchan, se întrec în oferte inovatoare, mai ales în perioadele premergătoare sărbătorilor, când volumul cumpărăturilor crește semnificativ. LIDL a găsit o modalitate eficientă de a atrage clienți prin oferirea unor produse la prețuri reduse, contribuind în același timp la un obiectiv ecologic important.

În magazinele LIDL din Germania, fiecare zi începe cu angajații care umplu pungi cu fructe și legume imperfecte, dar încă proaspete, și le plasează într-un cărucior special situat în spatele caselor de marcat. Clienții pot achiziționa aceste pungi la un preț simbolic, beneficiind de produse de calitate la o fracțiune din costul obișnuit. Numărul de pungi și varietatea produselor variază zilnic, în funcție de ce fructe și legume sunt disponibile în acea zi în magazin.

Când va fi extinsă inițiativa și în România

Cu toate acestea, în ciuda succesului acestei inițiative în Germania și alte țări europene cum ar fi Italia și Spania, LIDL România nu pare să aibă în plan implementarea acestei oferte în viitorul apropiat. Oficialii companiei au menționat că piața locală pune un accent mai mare pe prospețime, iar managementul preferă să se concentreze pe adaptarea cantităților de produse la cererea clienților, decât să introducă pungi împotriva risipei alimentare.

Decizia LIDL de a nu extinde această ofertă în România a stârnit discuții în rândul consumatorilor și specialiștilor în sustenabilitate. Mulți consideră că o astfel de inițiativă ar putea contribui semnificativ la educarea publicului despre importanța reducerii risipei alimentare și ar arăta un angajament puternic pentru protecția mediului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: