Redactia.ro
Home » TV » Ligia Hoka şoca o ţară întreagă în 2010, când ajungea la Frumuseţe pe muchie de cuţit. Cum arată acum, la 10 ani de când Pro TV i-a schimbat viaţa

Ligia Hoka şoca o ţară întreagă în 2010, când ajungea la Frumuseţe pe muchie de cuţit. Cum arată acum, la 10 ani de când Pro TV i-a schimbat viaţa

GALERIE FOTO (4) Ligia Hoka

Ligia Hoka ținea o țară întreagă cu sufletul la gură în anul 2010, când a participat la emisiunea „Frumusețe pe muchie de cuțit”. Atunci, femeia a avut o transformare incredibilă. Iată cum arată aceasta acum, la zece ani de când a avut parte de un make-over complet, sub ochii tutror românilor!

Cum arată acum Ligia Hoka, la zece ani de la transformarea totală

În urmă cu zece ani, Ligia Hoka pășea pe platoul emisiunii „Frumusețe pe muchie de cuțit” de teamă că soțul ei o va părăsi din cauza înfățișării sale. Atunci, ea a șocat o țară întreagă cu transformarea prin care a trecut. Cu dantura reparată, o nouă tunsoare și câteva retușuri ale chirurgului estetician, Ligia Hoka a devenit de nerecunoscut. Unii chiar i-au comparat înfățișarea cu cea a lui Sharon Stone.

În toți acești ani, Ligia Hoka a avut grijă de aspectul ei fizic, astfel că diferența nu este atât de mare față de momentul în care a ieșit trabsformată de pe platoul emisiunii. Acum, Ligia Hoka arată în mare parte la fel ca atunci.

Ligia Hoka, declarații după transformare

După transformarea ei de la Pro Tv, Ligia Hoka a povestit cum se simte în noua ei piele, de femeie atractivă. Atunci, ea spune că poate să își ducă la capăt năzuințele profesionale, datorită noii ei înfățișări.

„Am văzut pentru prima dată oglinda cu alți ochi. Felul în care arată o femeie atrage după sine respect sau umilință. Am trăit aceste două sentimente contradictorii, știu ce înseamnă astfel de exeperiențe. Potențialul meu era probabil mult mai mare, dar aspectul meu fizic era un mare impediment vis-a-vis de ceea ce-mi doream eu să fac, din punct de vedere profesional. Am reușit să nu dau importanță răutăților! Știam sigur că într-o zi voi putea face ceva pentru binele meu. Sigur că schimbarea a trezit și invidii, dar nu le consider motivate”, dezvăluia Ligia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: