Redactia.ro
Home » TV » Cine este Raluca Aprodu, cel mai nou personaj din serialul VLAD. E soţia lui Tudor Chirilă, în filmul de la Pro TV

Cine este Raluca Aprodu, cel mai nou personaj din serialul VLAD. E soţia lui Tudor Chirilă, în filmul de la Pro TV

Raluca Aprodu

Serialul Vlad de la Pro TV îi ține pe fani cu sufletul la gură, iar acum povestea capată un nou sens după ce în scenă intră actori noi. Este vorba despre cântărețul Tudor Chirilă și Raluca Aprodu, care vor deveni parte a serialului. Iată cine este, de fapt, Raluca Aprodu.

Cine e Raluca Aprodu din serialul Vlad de la Pro TV

Raluca Aprodu, cea mai nouă membră a echipei din serialul Vlad, și-a început cariera în actorie de la doar 21 de ani. Ea este cunoscută în special pentru rolul său din filmul „Contra timp”.

Printre filmele în care a jucat sunt “Păcatele Evei”, “Om sărac, om bogat”, “Doctori de mame”, “Blood and Chocolate”, “Na vlastní nebezpecí”, “Contra timp”, “Ho, Ho, Ho“, “Contra timp 2″.

A intrat în lumina reflectoarelor de la vârsta de 17 ani, când a jucat într-un spot publicitar.

Ce spune Raluca Aprodu despre rolul său din serialul Vlad

Raluca Aprodu spune că este foarte fericită un personajul său din Vlad, Ivana, pe care o descrie drept o femeie puternică.

„Mi-a plăcut foarte mult personajul pe care l-am avut de interpretat, acesta a fost unul dintre motivele pentru care m-a bucurat foarte mult că am jucat în „Vlad”. Mi-a plăcut foarte mult Ivana, personajul meu, replicile pe care le-am dat, scenele pe care le-am avut de jucat. E o femeie autentică”, a spus Raluca Aprodu.

Raluca Aprodu nu este străină față de ceillați membrii ai grupului de actori care joacă în serialul Vlad. Ea îl cunoaște pe actorul principal de 17 ani și pe Tudor Chirilă la fel.

„Pe Adi Nartea îl știu de 17 ani, am fost prieteni foarte buni și ne știm foarte bine. Iar pe Tudor, la fel, îl știu de foarte mulți ani, ne știm între noi, oamenii din echipă. Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani. Cu Jesus del Cerro am făcut „Contra Timp” 1 și 2”, a mai dezvăluit Raluca Aprodu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: