Redactia.ro
Home » TV » Când începe noul sezon al serialului Pro TV Vlad

Când începe noul sezon al serialului Pro TV Vlad

serialul Vlad

Pandemia de coronavirus a afectat toate sectoarele vieții, iar cea a filmului nu a fost nici ea ocolită de dificultăți. Astfel, din cauza necesității de distanțare socială, multe filmări au fost sistate. Acesta este și cazul lui „Vlad”, serialul de la Pro TV cu un mare succes. Totuși, producătorii promit că serialul va reveni curând cu un nou sezon pe micile ecrane.

Când începe noul sezon al serialului Vlad

Filmările pentru serialul „Vlad” au fost oprite după ce a izbucnit pandemia de coronavirus din țara noastră, pentru ca actorii și membrii staff-ului să fie protejați și să fie reduse pe cțt posibil șansele de a contracta virusul.

Fanii serialului îl mai pot vedea la TV, dar doar primele două sezoane. Pentru cel de-al treilea sezon, el trebuie să mai aștepte, pentru că filmările sunt în toi.

După trei luni de pauză, actorii din „Vlad” au revenit pe platourile de filmare.

Pauză de trei luni pentru actorii din serialul „Vlad”

„Au fost 3 luni de pauză forțată, pauză care la început a picat ca o pedeapsă, pentru că ne-a prins exact în “punctul de fierbere” al acțiunii. Însă am înțeles că e mai bine așa, să ne protejăm și mai ales să îi protejăm pe ceilalți. Am încercat să fac în izolare ceva productiv, neștiind când o să revenim la normal. Acum, iată, așteptarea a luat sfârsit, cu mare bucurie și entuziasm reîncepem munca la acest minunat proiect. Faptul că revenim pe platourile de filmare mă bucură și mă face și mai motivat. Am avut 3 luni de pauză în care ne-am recăpătat forțele și inspirația. Suntem gata pentru o nouă etapă a răzbunării lui Vlad”, a spus Adrian Nartea.

La fel, și actrița Olimpia Melinte, care joacă rolul fostei iubite a lui Vlad, a spus că aștepta cu nerăbdare acest moment, de reluare a filmărilor.

„Până nu mă văd în fața camerelor și nu aud “Motor! Acțiune!” încă am senzația că e ireal ce se întâmplă. Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare, pentru că ceea ce urmează să se întâmple în serial este atât de palpitant și de provocator, încât eram dornică să trecem prin secvențele scrise de Anghel Damian încă din martie, când am intrat în izolare”, a declarat Olimpia Melinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: