Redactia.ro
Home » TV » Când începe sezonul 3 al serialului Vlad! Pro Tv a făcut anunțul

Când începe sezonul 3 al serialului Vlad! Pro Tv a făcut anunțul

Când începe sezonul 3 al serialului Vlad! Pro Tv a făcut anunțul

Când începe sezonul 3 al serialului Vlad! Pro Tv a făcut anunțul. Serialul Vlad de la Pro Tv, revine cu sezonul 3, în noul an. Telespectatorii care urmăresc intens acest serial, vor primi o veste bună.

Când începe sezonul 3 al serialului Vlad! Pro Tv a făcut anunțul

Serialul Vlad a fost difuzat ultima dată pe 9 decembrie 2019, fiind astfel transmis ultimul episod al celui de-al doilea sezon. Thrillerul românesc e unul pe placul publicului și mulți au început deja să se întrebe dacă pot spera sau nu la noile episoade încă din primele luni din 2020.

PRO TV a anunțat că serialul Vlad va reveni cu sezonul 3, abia spre finalul anului care abia a debutat. Asta deoarece sezoanele anterioare au fost difuzate pe postul de televiziune în preajma lunii septembrie. Totodată, este și momentul în care, în fiecare an, se înnoiește grila de programe a posturilor TV.

Noi personaje care tulbură jocul pentru putere apar şi schimbă destinele tuturor. Miza lui Vlad este mare, iar lupta pentru putere se va ţine doar între cei mai buni, cei care sunt mereu cu un pas înainte şi sunt capabili să elimine pe oricine le stă in cale.

Ce se va întâmpla în noul sezon al serialului Vlad

Din distribuția serialului Vlad fac parte actori mari, dar și actori la început de drum. Celebrul actor Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din Vlad.

Actorii din Vlad au mărturisit într-un interviu pentru PRO TV că al treilea sezon va fi unul plin de surprize și nu au dorit să ofere prea multe spoilere.

Am auzit prin comentariile de pe Facebook pe mulți zicând că lungirea serialului va fi proastă. Nu se compară cu Prison Break, unde a fost o grevă a scenariștilor. Faptul că ceva e mai lung, nu înseamnă că e neapărat mai prost”, a spus Andrei Aradits.

Serialul extrem de îndrăgit de către public va marca o revenire pe postul de televiziune, fiind produs de către Jesus del Cerro.

Unde se filmează sezonul 3 din serialul VLAD

Cel de-al treilea sezon din serialul VLAD, ce urmează să înceapă în această toamnă la ProTv, pare să vină cu o mulțime de surprize, după cum anunță chiar regizorul serialului.

”În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.

Citeste si:Calendar ortodox 16 ianuarie 2020. Cinstirea lanțului Sfântului Apostol Petru

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: