Redactia.ro
Home » Monden » „Lila din Vacanța Mare, total schimbată! Decizia luată de actriță în urmă cu câțiva ani

„Lila din Vacanța Mare, total schimbată! Decizia luată de actriță în urmă cu câțiva ani

GALERIE FOTO (2)

A debutat pe micile ecrane cu serialul „Vacanța Mare”, unde o juca pe „Lila”, un personaj care a făcut furori timp de mulți ani. Odată cu încheierea serialului, însă, interpreta a intrat într-un con de umbră. Ce s-a întâmplat cu Mirela Stoian în toți acești ani?

„Lila” din Vacanța Mare, total schimbata

I-a dat viață unuia dintre cele mai îndrăgite personaje de pe TV. Faima a propulsat-o în topul celor mai iubite actrițe, însă viața ei a luat o altă turnură atunci când serialul s-a încheiat.

Acum, actrița urăște să i se amintească faptul că a fost o mare vedetă de televiziune. „Mirela a trăit experiențe nu foarte plăcute și a preferat să se închidă în ea și să nu mai comunice cu toți ceilalți colegi de teatru, din păcate. Nu a rămas în relații prea bune cu foștii colegi, dar nici nu le-a cerut vreodată ajutorul.

A ajuns, la un moment dat, la Televiziunea Română, la TVR 2 la emisiunea «Ieri, Azi, Mâine», prezentată de Corina Dănilă și produsă de Carmen Movileanu, însă până să se dezmeticească s-a și terminat sezonul și nu a înțeles nimic din el. Nici nu s-a concretizat ceea ce s-a discutat, de fapt. Mirela este o femeie minunată care nu a avut mare noroc, însă merge mai departe”, au povestit apropiați de-ai Mirelei Stoian.

Ce s-a întâmplat cu actrița în ultimii ani

Ca alți colegi de-ai ei, Mirela Stoian s-a îndreptat către teatru. În ultimii ani, actrița a urcat pe scena Teatrului Elisabeta din centrul Capitalei, apărând în piese de teatru precum „Lună de miere cu piper”, „Vassa Jeleznova”, „Încă nu, dar o să fie” ori „Las că știm noi”. În prezent, actrița are mai multe proiecte în desfășurare, însă ține totul secret până la concretizarea lor.

Cât despre înfățișare, ajunsă la 53 de ani, Mirela Stoian își păstrează zâmbetul jovial și atitudinea jucăușă, cu care a cucerit publicul român acum 20 de ani.

Mirela Stoian, la 53 de ani

 

foto: Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: