Redactia.ro
Home » Monden » Lili Reinhart, actrița din Riverdale, recunoaște că este bisexuală

Lili Reinhart, actrița din Riverdale, recunoaște că este bisexuală

GALERIE FOTO (5) Lili Reinhart din Riverdale

Lili Reinhart a recunoscut miercuri că este bisexuală, în povestea ei de pe Instagram. ,,Deși nu am anunțat-o public niciodată înainte, sunt o femeie bisexuală mândră”, a scris actrița din ,,Riverdale”, în vârstă de 23 de ani, pe Instagram. Împreună cu anunțul, a împărtășit un poster pentru un protest „LGBTQ+ susțin #BlackLivesMatter” în West Hollywood, California și și-a încurajat fanii să vină. Ea a adăugat: „Mă voi alătura astăzi acestui protest. Vino și tu!”

Ea a folosit recent pagina sa pentru a vorbi despre moartea lui George Floyd și pentru a sprijini mișcarea Black Lives Matter pe social media. ,,Vreau să spun că îmi este rușine de rasismul existent în această țară.

Suntem învățați să privim polițiștii noștri ca fiind de ajutor și prietenoși atunci când avem nevoie”, a scris ea pe Twitter luni. A continuat: „Nu pot să-mi imaginez groaza de a-ți face griji că nu vei fi protejat de „liderii” tăi din cauza culorii pielii tale. Știu că privilegiul de a fi alb există, și nu aș putea niciodată să înțeleg pe deplin ce este și cum aș putea fi asuprit din cauza rasei mele.”

Lili Reinhart este activistă pentru drepturile omului

Alături de participarea la Blackout Tuesday, actrița i-a rugat pe urmăritorii ei de pe Twitter să o pună în contact cu activiști pe care i-ar putea susține. ,,Vreau să-mi deschid Instagram-ul oricărui influencer din comunitatea de culoare care dorește să spună câteva cuvinte sau să-și împărtășească gândurile; voi face un live cu ei pentru a vorbi despre această problemă”, a scris ea.

Lili Reinhart și-a oferit sprijinul altei actrițe din „Riverdale”, Vanessa Morgan. Vanessa a atras atenția asupra inegalității rasiale din serial, redactând că este obosită să fie „folosită drept asistenta” personajelor albe din emisiune și a spus că a fost plătită mai puțin decât ceilalți din distribuție, doar pentru că este de culoare.

Când Vanessa Morgan a scris că oamenii nu ar trebui să-i învinovățească pe colegii ei, Lili Reinhart a răspuns: „Te iubim, V. Și te sprijinim 10000%”.

Reinhart și Morgan nu sunt singurii membri ai distribuției „Riverdale” care au vorbit despre nedreptatea rasială și au susținut mișcarea Black Lives Matter. Fostul iubit al lui Reinhart, Cole Sprouse, a declarat că a fost arestat la începutul acestei săptămâni în timp ce a protestat în Santa Monica. Lili și Cole și-au încheiat recent relația de trei ani în mai, au confirmat mai multe surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini