Redactia.ro
Home » Monden » Top 10 seriale de urmărit pe Netflix cât stai acasă. Așa trece mai ușor criza sanitară

Top 10 seriale de urmărit pe Netflix cât stai acasă. Așa trece mai ușor criza sanitară

Top 10 seriale de urmărit pe Netflix cât stai acasă. Așa trece mai ușor criza sanitară

Pentru că în perioada de carantină nu putem ieși din casă decât din motive absolut necesare, cum ar fi procurarea alimetelor, asistența unor bătrâni sau să ne plimbăm animalele de companie, trebuie să ne găsim de lucru în casă. Ce ne-ar putea ține ocupați mai bine decât niște seriale? Netflix s-a gândit deja la toate acestea, așa că a venit în ajutorul pasionaților de film cu o listă de zece filme care trebuie urmărite în această perioadă. Așa trecem mai ușor peste carantină!

Iată ce filme ar trebui să urmărești:

1.Elite

Acest serial reunește trei actori din serialul binecunoscut „La Casa de Papel”. Este vorba despre María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente. O crimă, un loc exclusivit și copii bogați, acestea sunt cuvintele care descriu acțiunea filmului.

2. Toy Boy
Prezintă povestea unui stripper care încearcă să își dovedească nevinovăția, după ce este închis pe nedrept pentru omucidere.

3. Lost Girls

Acest serial are la bază cartea lui Robert Kolker și are în centru o mamă a cărei fiică, care era escortă, dispare în circumstanțe deosebit de suspicioase. Aceasta încearcă să găsească un criminal în serie, despre care crede că i-a luat fata.

4. Spenser Confidential

Povestea îl are în centru pe un fost polițist, care iese din închisoare și vrea să înceapă o viață nouă în altă parte. El este convins de mentorul său, antrenor de box, să ajute un băiat cu potențial. Ițele poveștii fac ca polițistul să aibă nevoie de ajutorul celui pe care încerca să îl ajute el, după ce doi dintre colegii lui sunt uciși.

5. Fifty Shades Freed

Cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades” poartă numele de Cincizeci de umbre descătușate și continuă povestea de succes a lui Christian Grey și Anastasia Steele.

6. Pandemic

Așa cum îi spune și numele, filmul prezintă o situație de criză, când o pandemie lovește întreaga planetă. Singura scăpare este în mâinile unei doctorițe din Los Angeles care vine la New York, pentru a găsi un antidot.

7. Mission Impossible: Fall out

După ce o misiune a dat greș, Tom Cruise care îl joacă pe Ethan Hunt și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) sunt într-o cursă contronometru pentru a rezolva situația.

8. Riverdale

Este un serial marca Netflix, care prezintă un orășel ce pare liniștit, până în momentul în care un membru al echipei de fotbal este găsit mort într-un râu. De acolo se schimbă totul!

9. Altered Carbon

Este o producție Sf din anul 2018, care prezintă aventurile unui bărbat care este readus la viață, după ce a fost înghețat timp de 250 de ani.

10. The Valhalla Murders

Este un serial polițist care o are în centru pe Kata (Nína Dögg Filippusdóttir), care încearcă să prindă un criminal în serie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini