Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu a consumat doar apă timp de o săptămână. Care a fost rezultatul?

Lili Sandu a consumat doar apă timp de o săptămână. Care a fost rezultatul?

GALERIE FOTO (3) Lili Sandu a consumat doar apă timp de o săptămână

Lili Sandu a consumat doar apă timp de o săptămână. Artista este mama unui băiat de un an și este măritată cu Silviu Țolu, un bărbat mai tânăr cu 12 ani. Lili și-a schimbat stilul de viață, iar în urmă cu câteva zile a ținut post negru timp de 7 zile. Cum se simte vedeta?

Lili Sandu a consumat doar apă timp de o săptămână. Care a fost rezultatul?

Lili Sandu a consumat doar apă timp de o săptămână. Lili Sandu a născut anul trecut, aducând pe lume un băiețel minunat. Artista este căsătorită cu modelul Silviu Țolu, trăind o poveste de dragoste frumoasă. De-a lungul timpului, vedeta a încercat mai multe diete, fiind vegetariană o vreme, după care a trebuit să țină un regim alimentar pentru problemele hormonale. Lili Sandu a recunoscut că a apelat la o dietă extremă pentru a slăbi.

În vârstă de 42 de ani, vedeta le-a spus fanilor săi că a ținut o dietă fără mâncare. Mai exact, actrița a consumat timp de 7 zile numai apă, ținând post negru. Lili a spus că s-a simțit foarte bine, această dietă ajutând-o să-și rezolve unele probleme de sănătate. În această perioadă, Lili a fost monitorizată de medici, declarând că sănătatea ei nu a fost în pericol niciun moment.

Lili Sandu meditează des și se bazează pe hidratare pentru o sănătate bună. “Reconectarea cu natura este pentru mine una dintre cele mai bune terapii. Pe lângă aceasta, cele 10 minute de meditație pe care o practic zilnic de ani buni, mă ajută să fac periodic o introspecție în interiorul meu, să-mi aud gândurile și pur și simplu să fiu in liniște. Este important să ne ascultăm și să punem pauză tocmai pentru a ne regăsi acel echilibru între minte, corp și suflet.În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experiența mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții” dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva, dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată.

Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat care îmi monitoriza evoluția zi de zi și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai.Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a “hrănit” îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală. Voi ce formă de relaxare practicați? Ați îndrăzni să practicați acest fasting?”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Lili Sandu, despre rolul de mămică

Lili Sandu a devenit mămică în luna august a anului trecut, iar de atunci, lumea vedetei se învârte în jurul copilului ei. Artista a spus în cadrul unei emisiuni că viața de mămică este foarte grea, dar și frumos în același timp. „Este foarte greu. Dar pe cât este de greu pe atât este de ofertant dar și incredibil de frumos pentru că îl iubesc atât de mult. Cred că orice mamă spune asta dar cred că eu duc puțin la extrem. Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El este și un copil iubibil, este foarte drăguț, foarte liniștit…”, a mărturisit Lili Sandu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: