Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu și fiul ei, internați de urgență! Ce s-a întâmplat

Lili Sandu și fiul ei, internați de urgență! Ce s-a întâmplat

Lili Sandu și fiul ei, pe care l-a adus pe lume în acest an, au ajuns pe patul de spital. Lili Sandu a povestit ce s-a întâmplat, pe rețelele de socializare.

Lili Sandu și fiul ei, internați la urgențe

Lili Sandu și fiul ei au fost internați la urgențe, duminică seară. Micuțul Thomas Jay a ajuns pe mâna medicilor chiar în timpul sărbătorilor de iarnă. Artista a mărturisit pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat, potrivit cancan.ro

Lili Sandu a mărturisit că este internată la Sanador cu fiul ei, Thomas Jay. Acesta a făcut infecție urinară și a avut nevoie de spitalizare. Medicii i-au administrat antibiotice.

”Ei bine, ce credeți? Suntem internați la Sanador. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgențe duminică noapte cu febră 40,4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțelegem cum, de ce. Suntem sub tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă. Febra a scăzut, în ultimele 24 de ore nu a mai avut.”, a povestit Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Artista a mai dezvăluit că i-a fost foarte teamă atunci când a văzut că fiul ei are frisoane, iar febra ei creștea.

„Efectiv am trăit o traumă, la 1 dimineața am constatat că a început să aibă frisoane, febra creștea și nu se mai oprea, am încercat să fac împachetări acasă, dar degeaba. (…) Cred că cel mai bine, trecând prin asta, acum, la început, este să ajungi la spital. Doar acolo poți să știi exact ce se întâmplă. Analizele de sânge au fost făcute imediat, s-a constat că este o infecție, a fost pus pe tratament. (…) Sunt prima care zice nu antibioticelor, încerc să tratez cât mai natural, dar în cazul acesta era singura opțiune. Nu este plăcut.”, a mai spus Lili Sandu.

Lili Sandu vrea să devină mamă a doua oară

Lili Sandu l-a născu pe Thomas Jay în acest an, dar a mărturisit că i-ar plăcea să-i ofere și un frățior.

„A fost o sarcină extraordinar de frumoasă. Mi-aș dori să mai am încă măcar un copil. Silviu zice să ne mai gândim. Mă mai pune cu picioarele pe pământ. Eu mi-aș dori. (…) Am fost și singură la părinți și nu știu, parcă e mai bine să mai aibă un frate sau o soră”, a mărturisit Lili Sandu.

Lili Sandu a mai precizat că s-a îngrășat după naștere, dar reușit să dea jos kilogramele

”Am luat 24 kg și mai am vreo 6 de dat jos. M-am descurcat bine. Nu pot să fac sport încă. Nici dietă nu țin pentru că alăptez și vreau să fie bebe în siguranță și sănătos. Asta este cel mai important pentru mine. Nu mi-a făcut un țel imediat după născut. Mi s-a spus că pentru că alăptez exclusiv slăbești mai ușor. Poate este și gena”, a mai spus Lili Sandu.

Lili Sandu a mai precizat, la un moment dat, că fiul ei seamănă mai mult cu tatăl lui.

”Măi, are ochii albaștri spre verzi. Sunt ochii tatălui lui sau tatălui meu. Tatăl meu avea ochii albaștri. Seamănă cu Silviu. Este alb ca laptele. Da, și seamănă cu Silviu. E frumos. La 41 de ani când faci un copil, vrei să vezi ceva din tine acolo că ai așteptat prea mult. Deocamdată nu se arată. Dar când zâmbește așa se vede un pic la guriță [asemănarea cu ea]. Important este să fie sănătos”, a mai spus Lili Sandu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: