Redactia.ro
Home » Monden » Gest inconștient! Ce i-a făcut iubitul lui Lili Sandu fiului lor? Paparazzi l-au surprins

Gest inconștient! Ce i-a făcut iubitul lui Lili Sandu fiului lor? Paparazzi l-au surprins

Lili Sandu

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu au devenit, în această vară, părinți și nu ezită să-l ia și pe bebelușul lor,  Thomas Jay, oriunde s-ar duce. Și, cu toate că sunt grijulii cu micuțul lor, un detaliu le-a scăpat, mai ales lui Silviu Țolu.

Silviu Țolu, clipă de neatenție

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu au fost surprinși de paparazzi, în aceste zile, cum l-au plimbat cu mașina, pe micuțul lor, Thomas Jay. Dar, la un moment dat,  au făcut un gest inconștient, care îi periclita viața bebelușului lor. Primul vinovat, însă, este tatăl, Silviu Țolu, imformează spynews.ro

Cum au pus viața în pericol copilului lor

Lili Sandu și Silviu Țolu stau non-stop cu băiețelul lor și nu de mult timp au început să-i facă cunoștință și cu locurile publice din Capitală. Cu toate că este un tată devotat și un partener grijuliu, iubitul lui Lili Sandu a avut un moment de neglijență cu micuțul Thomas Jay. În imaginile suprinse de paparazzi, Silviu Țolu coboară din mașină și scoate și scoica în care este ținut bebelușul. Deoarece avea nevoie să își folosească brațele pentru a lua câteva lucruri din autoturism, proaspătul tătic l-a pus pe copil chiar deasupra acestuia. Locul în care a decis să-l lase pe Thomas nu a fost unul inspirat, întrucât existau șanse ca scoica să cadă de pe mașină, cu tot cu copil.

Nici Lili Sandu nu l-a dat jos de pe mașină pe băiețel. Vedeta a venit lângă iubitul ei, apoi s-a depărtat rapid. Abia după ce a luat tot ce avea nevoie și a putut bloca ușile, Silviu Țolu a luat scoica în care se afla Thomas Jay de pe mașină și a plecat alături de iubita lui spre casă.

La cei 41 de ani ai săi, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima dată, în luna august a acestui an.

„Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10.08.2020 miracolul nostru a vrut să vină pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu există cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris Lili Sandu pe Instagram, alături de prima fotografie alături de băiețelul ei, Thomas-Jay Cristian Țolu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: