Redactia.ro
Home » Monden » Câte kilograme a slăbit Lili Sandu la mai mult de o luna după ce a născut! FOTO

Câte kilograme a slăbit Lili Sandu la mai mult de o luna după ce a născut! FOTO

GALERIE FOTO (2) Lili Sandu

Lili Sandu a devenit mamă pentru prima dată pe data de 10 august, iar ea și soțul ei, Silviu Țolu i-au urat bun-venit pe lume lui Thomas Jay. De atunci, vedeta s-a preocupat să revină la silueta ei de dinaintea nașterii, iar planul pe care l-a pus la care a funcționat destul de bine. Iată la ce a renunțat vedeta pentru a slăbi.

Cât a reușit să slăbească Lili Sandu la o lună de când a născut

Lili Sandu a reușit să dea jos nu mai puțin de 15 kilograme, în prima lună de când a devenit mamă pentru prima dată. Astfel, vedeta a povestit că a reușit să dea jos cam un kilogram pe săptămână, iar în spital a scăpat de aproape zece.

Totuși, ea spune că vrea să mai slăbească încă opt kilograme.

„Pe 20 septembrie s-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut. Am slăbit cam un kilogram pe săptămână. Mă gândeam să vă fac așa un update. Aproape un kg pe săptămână, plus cele 10 kg pe care le-am lăsat în spital. Deci ar fi vreo 15 kg și ceva. Mai am vreo 8 kg de slăbit. Dar, cu siguranță, acestea se vor duce cu sport. Mâine merg la doctor și abia aștept să-mi dea ok-ul pentru sală”, a declarat Lili Sandu.

La ce a renunțat Lili Sandu pentru a slăbi

Lili Sandu a renunțat complet la lactate, pentru că spune că sunt acide pentru organism, iar din cauza lor a dezvoltat foarte multă celulită. De asemenea, și alăptatul o ajută să topească kilogramele în plus.

„Ideea este că alăptez, cam din 2 ore și jumătate – 3 ore în 3 ore. Cu siguranță și asta a ajutat foarte mult la pierderea kg. Nu am ținut dietă, la modul că m-am înfometat, și nici nu voi face lucrul ăsta. Dar, cu siguranță, voi fi atentă la ce nutrienți și la ce alimente voi mânca. Ce am scos? Lactatele de tot. Nu mai mănânc lactate. Pe perioada sarcinii am mâncat iaurturi, dar acum deloc.Lactatele sunt în general destul de acide pentru organism și, pe perioada sarcinii, am avut o celulită cum nu am avut niciodată în viața mea. M-am speriat, am zis că nu se mai duce, dar s-a mai dus”, a mai spus vedeta.

 

Cum arată Lili Sandu după ce a slăbit
Cum arată Lili Sandu după ce a slăbit
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: