Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu a născut! Primele imagini cu fiul vedetei

Lili Sandu a născut! Primele imagini cu fiul vedetei

Lili Sandu a nascut

Actrița Lili Sandu l-a adus pe lume pe micuțul T.J. Vedeta este extrem de fericită pentru că a reușit să ducă această sarcină la bun sfârșit. Thomas Jay este rodul iubirii dintre ea și Silviu Țolu.

Lili Sandu a născut! Primele imagini cu fiul vedetei

Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani a născut luni seara un băiețel absolut sănătos. Vedeta a postat prima fotografie cu pruncul său pe contul de Instagram. Actrița apare în imagine ținând-ul strâns la piept pe primul său copil, Thomas Jay.

Micuțul a primit la naștere nota 10, iar emoțiile trăite în prima zi alături de bebelușul său, le-a transmis urmăritorilor săi prin intermediul unei imagini.

Atunci când viața capătă un sens…Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu există cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁✨”

Ei bine, Silviu este acum un tată fericit, acesta postând un mesaj emoționant la imaginea postată de iubita lui, în care apare alături de fiul lor.„Ai mei! ❤️ Bravo iubita mea pentru curaj și pentru forță! Vă iubesc”, a scris și iubitul ei, Silviu Țolu, în comentarii.

Silviu Țolu nu a participat la naștere

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, iubitul actriței, Silviu Țolu nu a putut participa la nașterea primului său copil.

Așadar, Lili a trebuit să îl aducă pe lume de una singură pe micuțul Thomas, fiind asistată doar de cadrele medicale.

Nu știu dacă simt neapărat teamă că voi fi singură în acele momente, cât faptul că nu voi putea împărtăși din acea emoție și fericire absolută cu tatăl lui. Știi, e imaginea aia pe care cred că orice femeie după ce naște și-o dorește. De a fi alături de bărbatul iubit și de copilașul lor, imagine care cu siguranță rămâne în memorie pentru toată viața. Eh, de asta mă oftic că nouă, celor care naștem în perioada asta aici, în România, ne-au luat acest drept. Producând o traumă, indiferent de cât de puternice am fi, acolo în subconștient”, spunea vedeta înainte să nască.

Ei bine, Silviu este acum un tată fericit, acesta postând un mesaj emoționant la imaginea postată de iubita lui, în care apare alături de fiul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: