Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu e însărcinată. Cât de avansată e sarcina?

Lili Sandu e însărcinată. Cât de avansată e sarcina?

lili sandu e însărcinată

Veste bună în showbizul românesc! Lili Sandu e însărcinată cu primul copil! Vedeta a fost cea care a confirmat fericita informație în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV. În ce stadiul este sarcina?

Lili Sandu e însărcinată. În câte luni e?

Lili Sandu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița a vorbit despre miracolul pe care îl trăiește în emisiunea moderată de Adela Popescu și Cove. Ea a recunoscut că i-a fost destul de greu să rămână însărcinată și că vestea a făcut-o cea mai fericită. Acum, ea se simte împlinită și vede totul ca o provocare. „Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili Sandu, la PRO Tv.

Sarcina e vizibilă

Confirmarea a venit după mai multe săptămâni în care s-a tot speculat despre acest subiect. Paparazzi au surprins-o cu burtica proeminentă, însă Lili a vrut să aștepte să treacă de primul trimestru de sarcină pentru a confirma fericita veste. Acum, Lili Sandu este însărcinată în patru luni. Ea și Silviu Țolu (28) vor deveni părinți în vară.

Cea mai frumoasă surpriză de Valentine’s Day❤️ Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea să-mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat că în câteva luni voi cunoaște fericirea supremă, aceea de a-mi ține copilașul în brațe” a scris Lili Sandu, în dreptul postării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: