Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu a trecut printr-un coșmar chiar după ce a născut! Ce dezvăluiri a făcut artista

Lili Sandu a trecut printr-un coșmar chiar după ce a născut! Ce dezvăluiri a făcut artista

GALERIE FOTO (2)

Coșmar pentru o cunoscută artistă de la noi. De când a devenit mămică la 40 de ani, chiar atunci când se aștepta mai puțin, viața ei a luat o întorsătură uriașă. Lili Sandu, căci despre ea este vorba, a povestit cum I s-a schimbat total viața după nașterea micuțului, Thomas Jay. Se pare că artista a trecut printr-o depresie post natală de care se tratează chiar și în prezent.

Lili Sandu a trecut printr-un coșmar chiar după ce a născut! Ce dezvăluiri a făcut artista

În 2022, Lili Sandu a devenit mamă pentru prima oară. Thomas Jay a fost un copil foarte așteptat. De-a lungul timpului, artista s-a confruntat cu momente extrem de dificile. Odată cu vârsta de 40 de ani, vedeta își luase gândul că va mai avea parte de acest miracol.

Ei bine, cum o fericire nu vine niciodată singură, după nașterea copilului său, Lili a cunoscut depresia post natală. „Eu mi-am dedicat un an de zile copilului. Am fost acolo trup și suflet lângă el, la fel și Silviu. Silviu s-a angajat de curând, e dificil pentru el să mai stea așa mult cu copilul, dar eu sunt acolo lângă el.

Mă mai ajută mama mea și părinții lui Silviu în week-end. Am trecut de perioada aia foarte grea, deja am început grădinița, așa că sunt câteva ore în care efectiv pot să respir. E băiat mare acum, mai am un pic și-l însor!”, a spus Lili Sandu pentru cancan.ro.

Lili Sandu a trecut printr-un coșmar chiar după ce a născut! Ce dezvăluiri a făcut artista

Se pare că depresia post natală i-a cam dat de furcă vedetei. Bruneta a povestit, pe larg, coșmarul prin care a trecut. „Stările de anxietate în maternitate pe mine nu m-au ocolit. Greutățile și problemele pe care le-am simțit sunt universal valabile pentru orice femeie la primul copil. La al doilea, deja știi să-ți manageriezi acele trăiri și caruselul ăla de emoții. La început, nu știi ce să faci că n-are alte instrucțiuni copilul când vine pe lume.

Practic, simțeam că mi-am pierdut cumva identitatea. Mi-era și rușine să vorbesc la început despre asta. Adică, ce o să zică lumea că ți-ai dorit un copil și acum vii să te plângi? Nu am avut timp, mă spălam pe cap odată la două săptămâni! M-a ocolit depresia, adică, de fapt, m-a atins așa un pic. O depresie post-natală vine tocmai din cauza faptului că, la începutul lăuziei, femeia nu trebuie să-și revină doar fizic, e o chestie hormonală, psihică. Relația cu tatăl copilului, e practic, inexistentă.

Femeia trebuie să conștientizeze că există altcineva pe primul loc, căruia trebuia să-i dedice mai mult decât viața ei. Să se dedice în totalitate. Multe femei, din cauza oboselii și a stresului, nu conștientizează asta și trec peste acea perioadă după cinci-șase luni și îşi dau seama că au fost pe pilot automat și pică psihic. Am apelat cumva indirect și la un specialist. Nu-mi permiteam o oră de terapie practic.”, a povestit artista.

Lili Sandu a trecut printr-un coșmar chiar după ce a născut! Ce dezvăluiri a făcut artista

Recent, vedeta a scos și un Jurnal al mamei. Tocmai, cu intenția de a ajuta viitoare mămici care se vor confrunta cu o astfel de experiență. „Am lansat deja Jurnalul mamei care îți rezolvă problemele astea. Practic, scriind în el ce se întâmplă pe parcursul zilelor, conștientizezi totul. Când ajungi în punctul ăla efectiv clachezi, ori pleacă copilul undeva, ori plec eu cu bilet de dus și nu mă mai întorc!”

Întrebată dacă și-a revenit fizic mai ușor decât psihic după naștere, Lili Sandu a răspuns: „Fizic da, dar psihic încă nu! Biletul ăla de dus mi l-aș dori încă. Eu am fost norocoasă, am alăptat până la un an și patru luni. Mie responsabilitatea asta mi-a totpit kilogramele. Acum mă reîngraș. Sunt pe regim de îngrășare.”

De asemenea, Lili a vorbit și despre un posibil al doilea copil. „E o întrebare intimă. Toată lumea te întreabă când faci un copil. Și tu treci prin niște probleme foarte mari. Apoi te întreabă când îl faci pe al doilea?! Vreau să-l însor pe asta! Am peste 40 de ani, nu cred că mai pot să mai fac un copil.”, a povestit artista, potrivit cancan.ro.

Lili Sandu are o relație cu Silviu Țolu din 2015. Cei doi s-au cunoscut la Istanbul, pe vremea când bărbatul făcea research pentru blogul său, iar ea venise în vacanță cu o prietenă. În 2020, aceștia au devenit părinții lui Thomas Jay. Silviu Țolu este mai mic cu 12 ani decât iubita lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: