Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Lista de cadouri a copilului tău este „lungă de un kilometru”? Regula celor 3 cadouri de Crăciun te va salva!

Lista de cadouri a copilului tău este „lungă de un kilometru”? Regula celor 3 cadouri de Crăciun te va salva!

Lista de cadouri a copilului tău este „lungă de un kilometru”? Regula celor 3 cadouri de Crăciun te va salva!

Lista de cadouri a copilului tău este „lungă de un kilometru”? Regula celor 3 cadouri de Crăciun te va salva! Iată detaliile!

Lista de cadouri a copilului tău este „lungă de un kilometru”?

Nu există nimic la fel de antrenant ca atunci când îți privești copiii reacționând cu bucurie lângă bradul de Crăciun aglomerat cu mai multe cadouri decât poți număra. Dar, din moment ce această reacție durează doar cinci minute, până când ambalajul a fost sfâșiat, nu poți să nu te îngrijorezi că adevăratul sens al Crăciunului se pierde. Intră în jocul „Crăciunului cu trei cadouri”. Îți va salva sărbătorile, dar mai ales bugetul familiei!

Ce este regula celor trei cadouri de Crăciun?

Regula celor trei cadouri de Crăciun se bazează, inițial, pe povestea Nașterii și pe ideea că Iisus a primit de la magi, trei cadouri, pe data de 25 decembrie, dar mamele moderne o folosesc în ziua de astăzi ca o modalitate de a economisi bani, de a reduce stresul de sărbători și de a-și încuraja copiii să fie mai atenți la ceea ce-și doresc de sărbători, explică bloggerul Rachel Bowie.

Cum reușești să-i convingi pe cei mici? Simplu! O tactică populară este aceea de a le cere copiilor dumneavoastră să-și restrângă listele de cadouri la doar trei categorii: ceva ce își doresc din tot sufletul, de exemplu o jucărie, ceva de care au real nevoie, precum cizmulițe, dar și ceva de citit pentru a-i stimula.

Respectând regula celor trei cadouri de Crăciun eliminați presiunea de a cumpăra cadouri nesfârșite care de multe ori stau nefolosite până când ne hotărâm să le donăm sau să le aruncăm.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: