Redactia.ro
Home » Monden » Livia a dat lovitura după despărțirea de Cătălin Bordea. Luxul și opulența sunt la ordinea zilei pentru fosta soție a comediantului

Livia a dat lovitura după despărțirea de Cătălin Bordea. Luxul și opulența sunt la ordinea zilei pentru fosta soție a comediantului

Ce i-a zis Livia lui Bordea la divorțul de la notar? Ce motiv a invocat

Livia și Cătălin Bordeau au format un cuplu începând din 2012, legându-și destinele prin căsătorie în 2019. Cu toate acestea, în urmă cu aproape două luni, cei doi au luat pe nepregătite pe toată lumea prin decizia lor de a se despărți.

Livia a dat lovitura după despărțirea de Cătălin Bordea. Luxul și opulența sunt la ordinea zilei

Brusc și neașteptat, cei doi au ales să urmeze căi separate, hotărâți să-și continue viețile departe de ochii curioși ai lumii. Această realizare a fost atinsă cu succes de către ea, deoarece de peste trei luni a absentat în totalitate din sfera publică, incluzând chiar și platformele de socializare.

Recent, Livia a fost observată în oraș într-un mod cu totul special, afișând un stil de viață la care mulți oameni visează. Se pare că această schimbare se potrivește perfect cu bruneta, semn că trecerea prin divorț a însemnat pentru ea un salt către o altă etapă.

Livia Bordea trăiește pe picior mare

Acest aspect este evidentiat de imaginile în care apare la piscină, într-o stare meditativă, dar cu mult mai bogată. Motivul? Drumul către locație a fost parcurs într-un automobil de lux condus de Livia.

Dacă în perioada în care era într-o relație cu Bordea, circula o mașină cu o valoare de sub 20.000 de euro, acum tabloul s-a schimbat dramatic. Aceasta a devenit proprietara unui automobil de elită, de culoare neagră, evaluat la cel puțin 100.000 de euro.

Iar această nouă achiziție pare să fie rezultatul unei schimbări de carieră a Liviei. Potrivit Cancan, fosta soție a comediantului s-a orientat către domeniul relațiilor publice, fiind acum implicată în activități de PR pentru artiști celebri precum Spike, Andia și alții, personalități cunoscute din țara noastră. De asemenea, trebuie remarcat că înainte, Livia nu a avut experiență în această industrie. Înainte de a-l întâlnipe Cătălin Bordea ea a lucrat ca stewardesă pentru o companie internațională.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: