Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Dragnea, apariție neașteptată într-o cafenea din București. Ce l-a nemulțumit pe fostul lider PSD

Liviu Dragnea, apariție neașteptată într-o cafenea din București. Ce l-a nemulțumit pe fostul lider PSD

Liviu Dragnea a fost surprins la o cafenea din București.

După o perioadă tumultoasă și plină de controverse, Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a făcut o apariție neașteptată într-o cafenea din București, marcând un moment rar în care politicianul s-a dezvăluit într-un cadru casual. Cu toate că speculațiile despre starea sa de sănătate au circulat intens în spațiul public, Dragnea a ales să înceapă noul an cu un mic răsfăț, însă a întâmpinat o neplăcere care l-a deranjat.

Liviu Dragnea, nervos, în primele zile ale anului 2024

Fostul lider PSD, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în 2019 și eliberat condiționat după doi ani, a fost surprins recent de o echipă de fotojurnaliști într-o cafenea din București. Cu un aspect îngrijit și îmbrăcat la patru ace, Dragnea a fost observat studiind cu atenție pachetele de pe rafturi, dar și exprimându-și nemulțumirea față de faptul că site-ul cafenelei nu era funcțional.

Potrivit informațiilor furnizate de SpyNews, Liviu Dragnea a fost deranjat că site-ul cafenelei nu funcționa corespunzător, ceea ce l-a obligat să se deplaseze personal până la locație pentru a-și cumpăra cafeaua preferată. După un schimb de replici cu angajații localului, fostul lider PSD a petrecut câteva minute alegându-și soiurile preferate.

Dragnea are o mare pasiune pentru gătit

În ciuda zvonurilor și speculațiilor legate de starea sa de sănătate, Dragnea nu a oferit lămuriri publice, iar apariția sa într-o cafenea a adus o notă de normalitate în contextul unei perioade dificile pentru fostul lider politic.

Pe lângă viața publică și politică, Liviu Dragnea a dezvăluit recent într-un interviu acordat pentru Playtech Știri că are o pasiune pentru gătit. Politicianul a dezvăluit trucuri și preferințe culinare, oferind un aspect mai personal asupra vieții sale în afara scenei politice.

„Pentru un gust deosebit, eu fierb sarmalele în vin alb, nu în apă, așa cum este, de fapt, rețeta tradițională. Varza murată, atenție, trebuie mai înainte să fie desărată, adică ținută în apă, pe care o schimbăm de câteva ori. Și nu fierb sarmalele în cuptor, ci pe aragaz, în oala sub presiune.

Nu explodează sarmalele, pentru că nu le țin mult la fiert, cam 45 de minute. Așa se fac foarte repede. În mod normal, sarmalele se țin la cuptor și câte 3-4 ore, deci salvez mult timp. La sarmale, merge bine vinul roșu, sec, de cultură, de-al nostru, curat”, spune Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: