Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea, misterios cu starea sănătăţii sale. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă a ajuns la spital

Liviu Dragnea, misterios cu starea sănătăţii sale. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă a ajuns la spital

Din ce trăiește Liviu Dragnea.

După ce postul TV Realitatea Plus a anunţat că Liviu Dragnea a ajuns la spital de urgență, având nevoie de îngrijiri medicale, fostul lider PSD a oferit şi o prim reacţie pe marginea acestui subiect.

El a infirmat informaţia, dar a evitat să transmită clar care este starea sănătăţii sale.

Dragnea spune că lucrează în grădină

Întrebat dacă a suferut un atac vascular cerebral, Liviu Dragnea a răspusn că el lucrează în grădină.

”Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul.

Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”, a declarat Liviu Dragnea, conform playtech.ro.

A dezminţit şi pe Facebook

Liviu Dragnea a dezmințit informația şi pe Facebook.

„În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false.

Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook.

La cei 61 ani, Dragnea e măcinat de diferite boli?

Ştirea iniţială vorbea despre faptul că Liviu Dragnea s-a simțit rău și a solicitat ajutorul unei ambulanțe. Fostul lider PSD ar fi fost transportat de urgență la un spital din București pentru investigații și îngrijiri.

De asemenea, Realitatea Plus mai anunţa că medicii au reuşit să-l stabilizeze pe Dragnea, care s-ar simţi, astfel, mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: