Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea şi-a regăsit vechea dragoste în închisoare. Incredibil ce face după gratii fostul lider PSD

Liviu Dragnea şi-a regăsit vechea dragoste în închisoare. Incredibil ce face după gratii fostul lider PSD

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă, în dosarul de la Protecţia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea s-a intors la meseria de baza şi repară maşinile Administratiei Penitenciarelor. Fostul presedinte al PSD a primit aprobare sa lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova. Liviu Dragnea este absolvent al Facultatii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitala, iar primul loc de munca a fost la Sectia auto a Intreprinderii de Utilaj Greu si Transport pentru Constructii Craiova.

Citiţi şi:

Liviu Dragnea şi Irina Tănase, în camera intimă din închisoare. Ce surpriză vor găsi acolo de la gardieni

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dupa cele 21 de zile de carantina, o comisie a decis ca fostul sef al PSD isi va executa pedeapsa tot la Rahova, in regim inchis.

Ce şanse are Liviu Dragnea să scape?

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat miercuri, după decizia CCR privind conflictul juridic ce vizează completurile specializate, că așteaptă motivarea Curții Constituționale, de unde va afla și care sunt limitele, după care va decide ce demersuri va face.

Nu pot decât să mă bucur foarte tare că s-a admis. Este foarte corect așa, dar deocamdată nu am ce comentariu să fac în plus până nu văd motivarea. Știu că s-a admis, dar să vedem în ce limite. Aștept motivarea să știu ce atitudine să iau, dacă voi putea să iau vreo atitudine în principiu. Realmente era un conflict, aștept motivarea și în funcție de ea vedem ce avem de făcut”, a declarat, pentru Mediafax, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.

Completurile de 3 de la instanța supremă, nelegal constituite

Completurile de 3 de la instanța supremă au fost nelegal constituite, a decis miercuri Curtea Constituțională, după mai multe amânări, informează Hotnews. Judecătorii constituționali au admis astfel sesizarea lui Florin Iordache privind un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție pe tema completurilor de 3 judecători specializate în fapte de corupție.

O astfel de hotărâre favorabilă l-ar fi putut scăpa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare în procesul angajărilor fictive. Acum, potrivit avocaților din dosar, decizia nu ar mai putea fi folosită, nemaiexistând nicio cale de atac a sentinței din 27 mai, când Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe fostul președinte al PSD la închisoare cu executare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: