Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie. Povestea lor a început încă din liceu

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie. Povestea lor a început încă din liceu

GALERIE FOTO (4) Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie. Artistul a împărtășit momentul emoționant cu fanii săi. Cântărețul i-a pregătit o surpriză cu totul și cu totul specială viitoarei sale logodnice.

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie. Povestea lor a început încă din liceu

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. Momentul emoționat a fost postat de artist pe rețelele de socializare, iar urmăritorii săi au fost în extaz.

Îndrăgitul cântăreț și-a cerut iubita în căsătorie chiar de ziua ei, aceasta fiind extrem de emoționată. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste încă din liceu. „Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ❤️🙏🏼”, a scris Liviu Teodorescu pe pagina sa de Instagram.

Cum a cerut-o Liviu Teodorescu pe iubita sa în căsătorie?

Liviu s-a prefăcut că este doar o audiție, de față fiind părinții celor doi îndrăgostiți alături de prietenii lor. În momentul în care și-a dat seama despre ce este vorba, Iuliei artistului nu i-a venit să creadă. Emoționată, Iulia a spus DA imediat, iar părinții acestora au izbucnit în lacrimi. Cu siguranță, iubita artisului nu va uita niciodată modul în care a fost cerută în căsătorie.

Iulia a terminat Dreptul la Universitate, două mastere, iar acum tânăra urmează doctoratul, muncind în același timp. Iubirea dintre cei doi a început încă din liceu, când artistul și-a făcut curaj să-și exprime sentimentele. Potrivit acestuia, Iulia s-a lăsat înduplecată foarte greu, dar după și-a dat seama că este iubirea vieții sale. Se pare că Liviu s-a îndrăgostit primul, dar carisma s-a a făcut-o pe Iulia să se îndrăgostească și ea. „Prima noastră întâlnire adevărată, de cuplu, a fost pe 10 septembrie 2010, în parcul Tineretului. Ne-am plimbat, am mâncat vată pe băț, cam tot ce se face la o primă întâlnire romantică… de grădiniță (râde). Dar să știi că toate întâlnirile noastre sunt romantice. Chiar aseară ne-am uitat la filmul nostrum preferat, sub păturică”, a spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: