Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan, prima reacție după cererea în căsătorie. Mesaj de iubire pentru Edward Sanda

Cleopatra Stratan, prima reacție după cererea în căsătorie. Mesaj de iubire pentru Edward Sanda

Cleopatra Stratan, prima reacție după cererea în căsătorie

Cleopatra Stratan trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul său, Edward Sanda. Aceasta a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Astfel, cei doi se pregătesc pentru un moment special în viața lor.

Cleopatra Stratan, prima reacție după cererea în căsătorie. Mesaj de iubire pentru Edward Sanda

Edward Sanda și-a surprins iubita chiar de ziua ei. Acesta a așteptat momentul oportun pentru a-i punea marea întrebare iubitei sale. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan chiar de ziua ei, iar momemtul a fost publicat pe rețelele de socializare chiar de cei doi îndrăgostiți.

La doar câteva zile de la eveniment, Cleopatra a reacționat pentru prima dată despre acest lucru în mediul online. Artista și-a mărturisit dragostea pentru iubitul său și a postat câteva fotografii de la marele eveniment. „Tu-mi ești cel mai frumos și special cadou! Te iubesc ENORM și îți mulțumesc că exiști și că ești alături de mine mereu, oferindu-mi atât de multă iubire și fericire!”, a scris Cleopatra pe contul ei de Instagram.

Ce părere are Pavel Stratan despre viitorul ginere

Deși cei doi sunt tineri, Cleopatra și Edward sunt siguri de sentimentele lor. În urmă cu ceva timp, fiica lui Pavel Stratan a declarat că se vede toată viața alături de Edward și își dorește nespus de mult să fie soția lui.

Artistul a declarat pentru Click.ro că i-a cumpărat 100 de trandafiri iubitei sale, după care i0a cumpărat câteva bijuterii și i-a dăruit inelul de logodnă. „A fost un moment intim, doar noi doi, n-am vrut să ştie nimeni. Familiile noastre s-au bucurat foarte mult, simţeau asta, îşi doreau asta, ba mai mult, ţin minte că Pavel (n.r. Pavel Stratan) i-a spus Cleopatrei că nu crede că există bărbat mai bun ca mine pentru ea. Şi eu am rămas surprins“, a spus Edward Sanda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: