Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată inelul de logodnă primit de Cleopatra Stratan de la Edward Sanda! Fanii au reacționat imediat

Cum arată inelul de logodnă primit de Cleopatra Stratan de la Edward Sanda! Fanii au reacționat imediat

GALERIE FOTO (3) Cleopatra Stratan inel de logodna

Deși toți își aminteau de ea ca fiind copila care îl aștepta la portiță pe Ghiță, Cleopatra Stratan a devenit o adevărată adolescentă care în curând, va îmbrăca rochia de mireasă. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Edward Sanda chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Cum arată inelul pe care vedeta l-a primit?

Cum arată inelul de logodnă primit de Cleopatra Stratan de la Edward Sanda! Fanii au reacționat imediat

Cleopatra Stratan formează un cuplu de 8 luni cu artistul Edward Sanda. Amândoi sunt tinerei, frumoși și formează un cuplu minunat. Însă, ceea ce contează cel mai mult este faptul că, se iubesc, și nu se feresc să arate acest lucru în public. Cine nu și-ar dori o povestea de dragoste ca a lor?

Chiar dacă au glumit de atâtea ori pe tema căsătoriei, se pare că cei doi s-au decis să facă marele pas. Artista originară din Moldova a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda chiar de ziua ei. În ziua când iubita sa a împlinit 18 ani, Edward i-a făcut un cadou special, și anume un inel absolut superb. „She said YEEES! #LoveOfMyLife”, a postat acesta pe Instagram.

Edward Sanda a cerut-o in casatorie pe Cleopatra

Cleopatra Stratan a fost  cerută în căsătorie

Imediat, fanii surprinși de gestul artistului au comentat rapid la postarea cu mesaje pentru proaspeții căsătoriți. Printre acestia s-au numărat și câteva vedete precum, Randi, Doinița Oancea, Nicole Cherry sau Melina, care le-au transmis felicitări. „Știu un loc în Otopeni!”, s-a oferit Randi, „Felicităăăăări!”, s-a bucurat pentru ei Nicole Cherry, „Ai maaa !!! Ce cuteee!! Felicitaaaaaari!” , le-a transmis actrița Doinița Oancea.

Cererea în căsătorie a avut loc puțin peste miezul nopții. „Ne doream foarte mult acest lucru. A venit totul foarte natural și firesc. Chiar dacă s-a întâmplat acum sau dacă s-ar fi întâmplat peste doi sau trei ani, tot așa s-ar fi simțit. Ceva din interiorul meu mi-a spus să o fac acum”, a declarat Edward Sanda, pentru „Vorbește Lumea”.

Cleopatra ceruta in casatorie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: