Redactia.ro
Home » TV » Cleopatra Stratan are iubit! Este un cântăreţ cunoscut de la noi

Cleopatra Stratan are iubit! Este un cântăreţ cunoscut de la noi

GALERIE FOTO (6) Cleopatra Stratan are iubit! Este un cântăreţ cunoscut de la noi

Cleopatra Stratan are iubit! Este un cântăreţ cunoscut de la noi. Cleopatra nu îl mai așteaptă pe Ghiță la portiță. Se pare că fiica lui Pavel Stratan și-a găsit sufletul pereche și în cheamă Edward Sanda.

Cleopatra Stratan are iubit! Este un cântăreţ cunoscut de la noi

Deși public s-a obișnuit cu fetița mică și dulce care îl aștepta pe Ghiță la portiță, Cleopatra a devenit o adevărată domnișoară. Potrivit Fanatik.ro, fiica lui Pavel Stratan și-a făcut iubit, și da, este Edward Sanda. Greu de crezut, dar cei doi artiști sunt împreună, iar relația lor s-a construit de-a lungul timpului, după ce au început să colaboreze pe plan muzical.

Tânăra asrtistă îi dedică fiecare vers pe care l-a scos în relief pe plan muzical celebrul Randi, artistului Edward Sanda.

Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar și scurt: „Pupă-mă!”. Este vorba despre băieți timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva timp.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt împreună

Iubitul Cleopatrei a devenit cunoscut în urma hit-urilor, „În palma ta” și „Doar pe a ta” , și a colaborat cu mulți artiști importanți din România.

Edward este foarte bun prieten cu Randi și lucrează împreună pentru firma de care fostul solist de la Morandi este tare mândru, casa de producție Famous Production. Edward nu a făcut nicio declarație despre noua lui relație, dar, nu se ferește să se afișeze cu frumoasa Cleopatra care a revenit în forță pe piața muzicală.

Citeste si:Andra, atracția principală într-un bar din Vaslui. Ce părere are artista?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: