Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda. Când va avea loc nunta

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda. Când va avea loc nunta

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie la vârsta de 18 ani

Momente de fericire pentru Cleopatra Stratan. În ziua când a împlinit 18 ani, mica artistă a primit cel mai frumos cadou. Iubitul său, Edwards Sanda a cerut-o în căsătorie. Ce răspuns a dat fiica lui Pavel Stratan?

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie la vârsta de 18 ani de Edward Sanda. Când va avea loc nunta

Cleopatra Stratan sărbătorește de două ori. Artista a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, de  interpretul Edward Sanda. Anunțul surprinzător a fost dat de artist pe contul său de Instagram.„Ea a zis da”, a scris Edward Sanda pe contul său oficial de Instagram. Cei doi formează un cuplu de opt luni, dar iubirea pare a fi imensă, având în vedere că aceștia au făcut astăzi marele pas. Cu toate că a fost cerută în căsătorie, Edward și Cleopatra au declarat că vor să mai aștepte 2-3 ani până la nuntă.

View this post on Instagram

She said YEEES! ❤️👑 #LoveOfMyLife

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

Cum s-au cunoscut Cleopatra și Edward

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut în urmă cu doi ani la studio, când artista înregistra piesa “Te las cu inima” la casa de producție la care este și Edward. Având tot mai multe drumuri la București, Cleopatra și Edward s-au îndrăgostit.

Fiica lui Pavel Stratan a declarat că Edward este primul și atenție, ultimul iubit al ei. „Ţin să specific că este prima şi ultima. Este omul lângă care aş putea face absolut orice, oricând şi oriunde. Noi avem senzaţia că putem să construim, împreună, orice.”, a declarat Cleopatra Stratan. Întrebată ce părere are tatăl său despre relația cu iubitul ei, Cleopatra a precizat că a vorbit mai multe lucruri cu mama sa, decât cu tatăl său. „Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc„, a declarat Cleopatra Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: