Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan, declarație șocantă despre Edward: „Este primul și ultimul”

Cleopatra Stratan, declarație șocantă despre Edward: „Este primul și ultimul”

cleopatra-stratan si iubitul ei

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din tânăra industrie muzicală. Cei doi formează un cuplu de jumătate de an și se pare că au planuri mari legate de viitorul lor împreună. Tinerii au vorbit deschis despre relația dintre ei, cum a început totul, dar și despre faptul că se vâd îmbătrânind împreună.

Cum s-au cunoscut Cleopatra și Edward. Cine a făcut primul pas

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani la studio. În 2018 Cleopatra înregistra piesa “Te las cu inima” la casa de producție la care este și Edward. Odată ce Cleopatra a început să aibă mai multe proiecte musicale, a venit mai des la București, iar scânteia dintre ei s-a aprins.

În presă se specula că sunt împreună cu mult înainte ca cei doi să formeze un cuplu. Cuplul a povestit că totul a venit de la sine, iar după lungi conversații au realizat că ceea ce simt unul pentru celălt este mai mult decât o simpatie.

Cei doi se vâd îmbătrânind împreună

Întrebată dacă a mai avut relații Cleopatra a ținut să specifice clar că aceasta este prim și ultima ei relație. Din declarațiile celor doi se poate observa cât de sifguri sunt pe sentimetele dintre ei. Cei doi au fost nevoiți să stea separați cinci luni de zile din cauza pandemiei. Acum profită de orice moment în care se vâd. Mai mult Edward se înțelege de minune cu părinții Cleopatrei.

„Ţin să specific că este prima şi ultima. Este omul lângă care aş putea face absolut orice, oricând şi oriunde. Noi avem senzaţia că putem să construim, împreună, orice.”, a declarat Cleopatra Stratan.

Ewdar Sanda a terminat liceul ethnic în Baia Mare. Tânărul a venit în București pentru a-și urma visul de a devein artist. Acesta de mic a mers la spectacole și festivaluri, iar școala pentru el nu era o prioritate. De mic a muncit pentru visul de a devein cântăreț. Venirea la capital l-a ajutat să se lanseze în domeniul muzical. Cleopatra Strata vrea să urmeze facultatea de actorie din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: