Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soția lui Pavel Stratan. Cum arată mama Cleopatrei. FOTO

Cine este soția lui Pavel Stratan. Cum arată mama Cleopatrei. FOTO

GALERIE FOTO (4) Pavel Stratan

Pavel Stratan este cunoscut în țara noastră, iar fiica lui, Cleopatra a scos mai multe melodii ce se află în topurile din România. Totuși, deja ei sunt celebri, nimeni nu știe cum arată soția lui Pavel Stratan.

Cine este soția lui Pavel Stratan

Pavel Stratan este din Republica Moldova, dar albumul lui de debut, intitulat „Amintiri din copilărie” a ajuns un succes răsunător în țara noastră. Apoi, faima a cunoscut-o și fiica lui, Cleopatra Stratan cu hitul „Ghiță”, care și acum poate fi fredonat. La rândul lui, și fiul lui Pavel Stratan, Cezar, a intrat în lumea muzicală.

Chiar dacă ei trei sunt celebri și nu se mai tem să apară în lumina reflectoarelor, nu același lucru se poate spune despre mama copiilor și soția lui Pavel Stratan. Aceasta nu a apărut niciodată public, fiind decizia luată de ea.

„Foarte multă lume întreabă «Da unde-i mama copiilor?». Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține.Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e rău copilul, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte”, a explicat artistul.

Cum s-au cunoscut Pavel Stratan și soția lui, Rodica

Pavel Stratan și soția lui s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. De atunci, el a știut că îi va deveni soție: „Mi-a prezentat-o o amică foarte bună, care era prietenă cu ea. Apoi, după ce am avut prima noastră întâlnire, am ştiut deja că o să fie soţia mea”, spune compozitorul.

Pavel Stratan a explicat că ei au o relație specială, indestructibilă.

Da. Între mine şi Rodica e o relaţie specială. Noi avem aşa… un cerc al nostru, în care nu intră nimeni, pentru că nu lăsăm pe nimeni să intre. Ne înţelegem în felul nostru şi nu suntem deranjaţi de absolut nimic. Dacă ar apărea vreo fisură, atunci s-ar duce tot, dar un lăsăm să se întâmple asta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: