Redactia.ro
Home » TV » Pavel Stratan nu dorește să o influențeze pe fiica sa, Cleopatra

Pavel Stratan nu dorește să o influențeze pe fiica sa, Cleopatra

GALERIE FOTO (7) Pavel Stratan, despre fiica sa, Cleopatra. „Și eu am fost liber să decid când am cerut-o pe soția mea”

Stratan nu dorește să o influențeze pe fiica sa. Pavel Stratan a vorbit despre fiica sa, Cleopatra Stratan, că nu vrea să se amestece în deciziile pe care le va lua tânăra.

Pavel Stratan nu dorește să o influențeze pe fiica sa, Cleopatra

Cântărețul Pavel Stratan, a precizat într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, că nu dorește să o influențeze pe fiica sa, Cleopatra Stratan, în luarea deciziilor care îi privesc viața.

Eu vreau ca ea să aibă noroc în viaţă, să aibă noroc cu decizia pe care o s-o ia, când va fi momentul. Eu nu mă voi implica s-o influ­enţez, pentru că şi eu am fost liber să decid atunci când am cerut-o pe soţia mea de la părinţii ei. Eu am cel mai mare noroc pe lu­mea asta că am dat de soţia mea şi vreau să cred că şi ea a avut parte de acelaşi noroc, dând de mine”, a declarat Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan, un copil minune

Cleopatra Stratan a apărut pe micile ecrane la vârsta de trei ani, când a scos piesa de succes Ghiță. Hit-ul ei s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic.

Tânăra în vârstă de 17 ani, s-a născut în Republica Moldova deține nu mai puțin de șase recorduri muzicale. Este cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public mare, cel mai bine plătiti artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă. Cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr intepret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Citeste si:Cleopatra Stratan are iubit! Este un cântăreţ cunoscut de la noi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: