Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Teodorescu și Iogodnica Iulia, la un pas de despărțire? Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți: „Am rămas singur… “

Liviu Teodorescu și Iogodnica Iulia, la un pas de despărțire? Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți: „Am rămas singur… “

Păreau că formează cuplul perfect, însă, se pare că certurile i-au ajuns și pe Liviu Teodorescu și logodnica sa Iulia. Anul Nou a venit cu o ceartă serioasă pentru celebrul cuplu devenit familie, odată cu spectaculoasa cerere în căsătorie pentru care multe dintre admiratoarele lui Liviu doar suspină.

Se pare că unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, Liviu Teodorescu și logodnica Iulia, a avut parte de o primă ceartă mai zdravănă de când au devenit familie.

Liviu Teodorescu și Iogodnica Iulia, la un pas de despărțire

La scurt timp după ce povestea lor de dragoste a fost făcută cunoscută publicului care i-a adorat din prima, Liviu Teodorescu și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita de nevastă. Fanele au suspinat un pic după idolul lor, însă au fost impresionate până la lacrimi de cererea în căsătorie, care a venit chiar de ziua de nașterea a jumătății artistului. Cu toate că e clar pentru toată lumea că se iubesc mult, se pare că cei doi îndrăgostiți au trecut printr-un episod la care nimeni nu se aștepta. Liviu Teodorescu și Iulia au avut parte de o primă ceartă mai dură.

Recent, artistul a postat pe pagina sa de Instagram un moment apparent nostim, însă care s-a lăsat cu ceartă între cei doi îndrăgostiți.

Imaginile o surprind pe logodnica lui Iulia, care îi atrage atenția în ceea ce privește atitudinea pe care o are artistul cu privire la relația dintre ei doi.

”Tu tot timpul o să-ți bați joc de mine? Eu nu îmi bat joc de tine deloc”, sunt cuvintele dureroase pe care Iulia i le-a adresat artistului, în timp ce era așezată în brațele lui. În scurt timp, logodnica lui Liviu Teodorescu s-a ridicat din brațele artistului și s-a îndreptat rapid spre dormitor.

Luat prin surprindere de reacție, Liviu Teodorescu a “copt” pe moment o glumă ca să mai taie din tensiunea acumulată în urma răbufnirii avute de logodnica sa. Poate nu cea mai inspirată idee, artistul le-a transmis fanilor săi faptul că a rămas singur, iar aceasta înseamnă că este disponibil. Bineînețeles că gluma nu a detensionat deloc atmosfera dintre cei doi îndrăgostiți. Mai mult, gluma n-a fost deloc apreciată de logodnica Iulia.

”Am rămas singur, am plecat, asta era ideea, femeilor veniți”, a spus imediat Liviu Teodorescu, după ce logodnica Iulia a plecat în dormitor.

Liviu Teodrescu, cerere de căsătorie emoționantă

Cu doar câteva luni în urmă, Liviu Teodorescu s-a hotărât să facă pasul cel mare. Artistul și-a luat inima în dinți și a creat momentul perfect ca să o ceară în căsătorie pe iubita lui Iulia. Momentul emoționant a fost filmat și publicat pe rețelele sociale, iar fanii au reacționat imediat la vestea uriașă.

”Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă.

Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ❤”, este mesajul emoționant care a însoțit imaginile cu cererea în căsătorie a lui Liviu Teodorescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: