Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu a fost înșelat de Jojo înainte de nuntă: „Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu”

Liviu Vârciu a fost înșelat de Jojo înainte de nuntă: „Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu”

Liviu Vârciu a fost înșelat de Jojo înainte de căsătorie.

În lumea plină de strălucire a showbiz-ului românesc, relațiile de cuplu dintre celebrități pot fi atât de complexe și pline de năbădăi precum scenariile din filmele de la Hollywood. Una dintre poveștile care au captat atenția publicului este cea dintre Liviu Vârciu și Jojo, o poveste de dragoste cu momente de fericire, dar și cu încercări dificile.

La începutul anilor 2000, Jojo și Liviu Vârciu au fost protagonistii unei frumoase povești de dragoste care părea să se îndrepte către un final fericit, cu căsătoria pe punctul de a deveni realitate. Prezentatorul TV Liviu Vârciu a cerut-o în căsătorie pe actrița Jojo, iar Horia Brenciu trebuia să le fie naș. Cu toate acestea, destinul nu le-a surâs, iar drumurile lor s-au despărțit înainte să facă pasul cel mare.

Liviu Vârciu nu a putut trece peste greșeala blondinei

Relația lor a fost umbrită de momente dificile, iar Jojo a călcat strâmb, făcându-l pe Liviu Vârciu să afle despre infidelitatea ei. Aceasta a fost o lovitură puternică pentru prezentatorul TV, care a mărturisit că nu a putut trece peste această trădare și a pus punct relației.

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo și să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soție. Ne stătea bine împreună și am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ținut la ea mai mult decât ar fi trebuit!” a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp, conform Can Can.

Liviu Vârciu și-a găsit fericirea în brațele Andei Călin

Cu toate că au fost momente dureroase și decepții în acea perioadă, atât Liviu Vârciu, cât și Jojo și-au găsit ulterior fericirea în brațele altor persoane. Liviu Vârciu formează acum o familie fericită alături de Anda Călin, cu care are doi copii, o fetiță și un băiețel. La rândul ei, Jojo a început o relație cu Paul Ipate și au decis să se căsătorească după nouă ani de iubire.

Liviu Vârciu a vorbit și despre relația cu fiica sa mai mare, Carmina, pe care o are dintr-o relație anterioară cu Amy Teiceanu. Artistul a mărturisit că își dorește ca fiica sa să își urmeze propriul drum și să aibă propriile realizări, iar gluma sa despre așteptarea nerăbdătoare a rezultatelor financiare arată latura sa umoristică și dedicarea față de familia sa.

Astfel, în ciuda trecutului complicat și a momentelor dureroase, atât Liviu Vârciu, cât și Jojo și-au construit vieți noi și fericite alături de cei dragi, încheind capitolele dificile din trecut și îndreptându-se către noi începuturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: