Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, factură record la gaze: „M-am trezit cu o recalculare de 5.500 de lei”

Liviu Vârciu, factură record la gaze: „M-am trezit cu o recalculare de 5.500 de lei”

Liviu Vârciu a povestit că s-a trezit cu o factură record la gaze, în valoare de 5.500 de lei. Iată reacția vedetei!

Liviu Vârciu și-a pus panouri solare

Liviu Vârciu a povestit că odată cu trecerea timpului facturile la gaze au devenit din ce în ce mai mari pentru proprietatea pe care o deține. Acesta susține că a sunat la compania de care aparține și a fost amenințat că, dacă nu plătește, i se va întrerupe furnizarea cu gaz.

Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…”, a povestit Liviu Vârciu, pe contul personal de Instagram.

Liviu Vârciu, factură record la gaze

Acesta a povestit că în fiecare an a avut același consum, dar anul acesta situația a ieșit de sub control, iar sumele au atins cifre uriașe:

„Eu am panouri pe casă. Din aprilie opresc gazele. Și consum octombrie – martie și un pic din aprilie. Ce am estimat eu că o să consum, în jur de 800 lei în fiecare lună. Și mi-a venit recalcularea în ianuarie de 2.500 de lei. Și în aprilie, m-am trezit cu o factură, tot recalculare, de 5.500 de lei. Eu în șase luni am plătit vreo 11000 lei la gaz. Ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată. Stau în casă de vreo 5 ani. Am consumat la fel. Factură e aproape dublu și un pic.

Am factură de 7.000 de lei și ce compensează statul de 2.000 de lei. Ceea ce mi se pare nu aberant, ci strigător la cer.

Ei mi-ai citit contorul în ianuarie, când mi-a venit reclacularea de 2.500 lei, și au mai citit o dată în aprilie când mi-a venit recalculare de 5.500 lei. În fiecare luna plăteam estimatul meu pe care l-am dat, cum dăm toți cât consumăm. Sunt convinz că gazele s-au dublat. E prima oară când mă uit și nu îmi vine să cred”. 

M-am enervat și le-am spus că stau în aceeași casă, am același consum. Am încălzire în pardoseală, nu merg cu ea în 50 de grade. Mi-au spus că dacă nu plătesc se închid gazele și mi-au închis telefonul. I-am sunat din nou și le-am zis că eu am plătit, 5 ani de zile, maxim 1.700 de lei, când mi-a venit recalculare.

Nu știu cum se descurcă românul. Știm cu toți cum sunt salariile. Eu am un salariu bun și cu toate astea, când am văzut factura, cred că am albit un pic pe partea dreaptă. Ce fac oamenii normali? Cu 2.000 de lei, dacă îți vin gazele 1.500, cum te descurci?

I-am rugat să îmi eșaloneze plata pe trei luni, au zis că e ok. Și luna următoare mi-a venit înștiințare că se oprește gazul”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3.

Sursa foto: Facebook  Vârciu Liviu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: