Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, pățanie nefericită la munte! Artistul a lansat un strigăt de ajutor

Liviu Vârciu, pățanie nefericită la munte! Artistul a lansat un strigăt de ajutor

GALERIE FOTO (5) Noua emisiune la Antena 1

Liviu Vârciu, strigăt de ajutor pe internet, de la munte! Prezentatorul de la Antena 1 și-a pierdut cheia mașinii în zăpadă și a apelat la internauți pentru a o găsi. Pepe a fost cel care l-a salvat. 

Liviu Vârciu, pățanie nefericită la munte!

Liviu Vârciu și-a pierdut cheia mașinii la munte, pe pârtie și a fost nevoit să apeleze la internauți pentru a o găsi. Przeentatorul de la Antena 1 a plecat cufamilia lui într-o stațiune montană pentru câteva zile, iar aproape de finalul sejurului, vedeta a observat că îi lipsește cheia de la mașină. Liviu și-a dat seama atunci că a pierdut-o pe pârtie, lucru care o face și mai imposibil de găsit printre nămeți.

„Am o veste bună pentru voi, una proastă pentru mine! Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie. Help! Îm șoptește doamna (n.r Anda Călin) că eu sunt retard, handicapat, nu pot să scot asta pe gură. Bine, am pierdut cheia, sunt un pic handicapat.

Dacă cineva găsește o cheiuță neagră așa, pe pârtia Lupului, cu o pisicuță ce e pe ea, scrieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu, îngrijorat, pe Instagram.

Pepe i-a sărit în ajutor

Pepe a fost cel care l-a salvat pe Liviu Vârciu cu o dublură pe care o avea la București.

 

„Să mai zică cineva că Pepe nu e fratele meu și prietenul meu. Deci n-a găsit nimeni cheia până în momentul de față. Mi-a venit cheia de la București. Așa că cine-mi găsește cheia îl cinstesc!”, a transmis Liviu Vârciu pe Instagram.

 

Liviu Vârciu a trecut prin clipe cumplite din cauza coronavirusului

Liviu Vârciua  atrecut prin clipe dificile, din cauza coronavirusului. Przeentatorul de la Antena 1 a declarat că a luat virusul de la o altă colegă, cu care a fost nevoit să cânte. Ulterior, acesta a descoperit că a fost confirmat cu noul coronavirus. Artistul a declarat că a avut dureri musculare puternice și că l-au durut foarte tare toate oasele. Acesta a confirmat faptul că a avut o formă ușoară a  noului coronavirus.

,,Am avut dureri de cap, m-a durut spatele și oasele, bine fac și 40 de ani. Am avut febră o zi, dar le mulțumesc celor de la Matei Balș că mi-au dat tratamentul acela care trebuie, adică vitamine, fără antibiotic fără nimic, pentru că nu am avut temperatură. Am fost bine, doar stresat, pentru că nu știam cum va trece trupul meu prin această boală. Mulțumesc lui Dumnezeu am fost ok”, a declarat Liviu Vârciu, în urmă cu ceva timp.

Liviu Vârciu a vorbit despre starea lui de sănătate. Mai mult, artistul a încercat să râdă de situația în care se află și i-a sfătuit pe oameni să respecte masca de protecție într-un mod corespunzător și să își dezinfecteze mâinile.

Am avut niște sărbători mai ciudate, că am stat numai pe playstation. Dar acum sunt bine, sănătos, mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut prin boala asta și trebuie să vă spun și vouă că nu e de glumit. Trebuie neapărat să purtați mască, eu mi-am făcut analizele înainte cu două zile, după care am aflat că sunt pozitiv. Au trecut cinci zile, o zi temperatură, mi-a fost rău a doua zi, a patra zi mi-am pierdut mirosul și gustul. Mi-am făcut analizele acum, după 15 zile de boală, în situația în care am avut o formă ușoară de boală.”, a mai spus Liviu Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: