Redactia.ro
Home » Știri » Locatarul unui bloc a anunțat că va organiza o petrecere. Reacția vecinului a devenit virală

Locatarul unui bloc a anunțat că va organiza o petrecere. Reacția vecinului a devenit virală

GALERIE FOTO (3) Locatarul unui bloc a anunțat că va organiza o petrecere.

Locatarul unui bloc a anunțat că va organiza o petrecere. Un locatar al unui bloc a postat un mesaj la avizierul imobilului, anunțându-și vecinii că va avea loc o petrecere. Ulterior, unul dintre aceștia, a avut o reacție surprinzătoare. Mesajul vecinului a devenit viral.

Locatarul unui bloc a anunțat că va organiza o petrecere. Reacția vecinului a devenit virală

Reacția unui vecin la mesajul unui locatar al blocului a devenit virală în mediul online. Acesta a scris un mesaj pe o foaie de hârtie și a atașat-o la avizierul blocului unde locuia. Locatarul își anunța vecinii că urmează să organizeze o petrecere la etajul 4. De asemenea, aceasta a menționat că distracția ar putea depăși ora 22.00, iar în cazul în care ar face gălăgie, îi ruga pe vecini să meargă direct la el. ”Bună ziua. Pe data de pe 4 decembrie, la etajul 4, apartamentul 29, va avea loc o aniversare și este posibil ca evenimentul să depășească ora 22:00. Vom încerca pe cât posibil să nu facem gălăgie, dar dacă vom deranja, vă rugăm să ne contactați direct”, este anunțul locatarului.

Probabil acesta nu se aștepta la o reacție din partea vecinilor. Dar un vecin glumeț a decis să îi dea o replică celui care a organizat petrecerea. : “Vă lăsăm până la 23:30. Distracție plăcută! Și nu mai fuma în baie”.

Mesaj viral

Mesaj viral pentru o vecină gălăgioasă

Din seria mesajelor devenit virale face parte și un mesaj lăsat de vecinii unui bloc pentru o femeie care trezea toată lumea cu zgomotele pe care le făcea aproape în fiecare noapte. Deranjați de zgomotul ce vine din apartamentul femeii, vecinii i-au lăsat un mesaj, pentru a-i atrage atenția asupra sunetelor ce se aud constant din casă.

“Draga noastră vecină, În cazul în care nu știai, blocul în care stai este construit prin 60-80, iar epoca socialistă nu punea mare preț pe intimitate.Așa că, dacă nu cumva e torturat cineva la tine în apartament, noi, vecinii de pe scările și apartamentele vecine, te rugăm: fie suni la 112, fie dai filmul porno mai încet, fie lași urletele ma încet, pentru că știm cu toții că orgasmul durează o oră doar la scroafe!Cu drag, Vecinii!”, este mesajul devenit viral pe Facebook.

Mesajul vecinilor pentru o locatara
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: