Redactia.ro
Home » Monden » Locul din România unde Florin Salam s-ar muta definitiv: „Să-i spuneți primarului să-mi dea o casă”

Locul din România unde Florin Salam s-ar muta definitiv: „Să-i spuneți primarului să-mi dea o casă”

Recent, regele manelelor, Florin Salam a concertat la Iași, unde a mărturisit că și-ar dori să locuiască pentru tot restul vieții . Iată detaliile!

Florin Salam vrea să se mute în Iași

Florin Salam i-a lăsat pe fanii de la Iași cu gurile căscate! Celebrul manelist le-a recunoscut în timpul concertului că locul său preferat din România este chiar Iașul. Acesta a făcut o glumă și le-a zis celor care au venit să-i vadă interpretarea muzicală să îl anunțe pe primar că își dorește să-i dea o casă pentru a se muta definitiv în superbul oraș:

„Eu am umblat prin toată țara. Iașul este cel mai frumos oraș, să-i spuneți primarului să-mi dea o casă, mă mut aici”, a spus Florin Salam.

Roxana Dobre: „Aș fi cea mai fericită să se retragă”

Soția interpretului a mărturisit că i-ar plăcea ca soțul său, Florin Salam să se retragă, însă crede că atunci când o va face va avea grijă să iasă de pe scena muzicală într-un stil măreț!

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat soția artistului, pentru Antena Stars.

Ce a apărut la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la mai bine de 13 ani de la moartea ei.

Stoian Ștefania pe care cu toții o știm pe apelativul, Fănica s-a stins la data de 12 aprilie 2009, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauză că se infectase cu virusul hepatita C. Din păcate familia sa nu a știut de această problemă medicală.

Fănica a lăsat în urma sa multă durere, Florin Salam fiind despărțit de sufletul său pereche.

Iată că și acum, la mai bine de 13 ani de la moartea ei oamenii nu au dat-o uitării. Pe data de 11 septembrie, Fănica ar fi împlinit 40 de ani, motiv pentru care la mormântul său, oamenii i-au adus un omagiu bine meritat. Într-un videoclip extrem de viralizat, de pe platforma TikTok se pot vedea buchete de flori și candele care ard pentru a o omagia pe prima dragoste a lui Florin Salam.

@roberto2121112 Doamne cum au trecut ani 🥺😢#foryou @FlorinSalamOfficialFp ♬ sunet original – ⛔𝐿𝑈𝐶𝐼𝐴𝑁 𝑃𝐴𝑁𝐷𝐸𝐿𝐸⛔

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: