Redactia.ro
Home » Știri » Locul din România unde oricine își poate permite o locuință. Cât costă acolo o casă

Locul din România unde oricine își poate permite o locuință. Cât costă acolo o casă

Locul din România unde oricine își poate permite o locuință. Cât costă acolo o casă

Tot mai mulți orășeni se gândesc să se mute la țară, iar unii chiar au pus acest gând în practică și nu regretă. Dacă și tu iei în calcul această variantă, iată locul din România unde aproape oricine își poate permite o locuință. Iată prețul unei case de acolo scoase la vânzare.

Locul din România unde oricine își poate permite o locuință. Cât costă acolo o casă

Oricine visează la un moment dat să ajungă undeva unde nu există zgomot, unde toate lucrurile par uitate în timp și unde viața parcă stă în loc. Astfel de locuri le găsim de obicei la țară, în localități cu persoane în vârstă și case vechi, cu drumuri neasfaltate și căței veseli care apar de nicăieri. Iată un astfel de sat, unde unii români și-ar permite ușor să își achiziționeze o casă pentru că nu costă mai mult de câteva sute de euro.

Potrivit Adevărul, în comuna Gura Văii din județul Bacău puteți găsi unele case de cumpărat cu doar 250 de euro. Este vorba, mai exact, despre casele din satul Rotunda, o localitate a comunei Gura Văii. Autorităţile locale de acolo au vândut deja câteva locuințe și ar mai avea de vândut 129. Casele au fost construite în anii 2005 și 2006, pe un deal, după ce în zonă au avut loc inundații. Inițial, în ele au trăit familii de etnie romă, dar după câțiva ani, acestea le-au abandonat. Acum ceva timp, primăria comunei a încercat să repopuleze zona prin închirierea imobilelor, însă nu a reuşit acest lucru, apoi a început să le pună la vânzare cu prețuri care ajungeau chiar și la 7.000 de euro, dar nu s-a înghesuit nimeni să le cumpere. În prezent, aici se încearcă din nou procedura de vânzare, dar cu prețuri, evident, mult mai mici.

„Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să ştie care este procedura pentru a obţine o astfel de casă, ideal ar fi prima dată să mergeţi la Rotunda şi să vă alegeţi casa. Fiecare imobil are un număr – puteţi să vă alegeţi o singură casă sau un duplex. Cea mai ieftină casă este 247 de euro, iar cea mai scumpă 1.250 de euro, în funcţie de gradul de uzură şi deteriorare. Se depune o cerere la primărie”, a declarat Silviu Tinei pentru televiziunea regională Acum TV.

Locul din România unde oricine își poate permite o locuință. Cât costă acolo o casă
Foto: Desteptarea.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: