Redactia.ro
Home » Stil de viață » Locul din România unde poți petrece o vacanță atipică și de neuitat. Tainele caiacului pe râul Mureș, o senzație de nedescris

Locul din România unde poți petrece o vacanță atipică și de neuitat. Tainele caiacului pe râul Mureș, o senzație de nedescris

GALERIE FOTO (2)

Dacă ai nevoie de o pauză de la locul de muncă și vrei să mergi undeva să te relaxezi, poți alege o destinație atipică, unde vei avea parte de o experiență de neuitat. Tainele caiacului nu sunt greu de desprins, așa că dacă vrei să înveți cum stă treaba, poți alege să te relaxezi cu o plimbare de-a lungul râului Mureș. Are efecte ”terapeutice”.

Locul din România unde vei avea parte de o experiență unică

Dacă vrei să faci o escapadă de la traficul aglomerat și viața de zi cu zi, noi îți recomandăm să încerci o plimbare cu caiacul de-a lungul râului Mureș. Este locul perfect, unde poți să te relaxezi, liniștești și care merită să dai măcar pentru o zi, zgomotul de la oraș pentru o experiență de neuitat. Prețurile de cazare sunt chiar mai reduse ca-n alte părți și oricum, experiența face toți banii. Neapărat dacă ajungi în zona respectivă, trebuie să încerci o plimbare cu caiacul pe râul Mureș.

Are efecte ”terapeutice”, pentru cei care vor să lase stresul deoparte și să se bucure de natură. Aici vor găsi liniște și se pot bucura de peisaje de vis. Cât despre plimbările cu caiacul, nu sunt deloc scumpe.

„Genunchii în lateral, spatele drept. Dacă vrei să mergi în dreapta vâsleşti în stânga, dacă vrei să mergi în stânga, vâsleşti pe partea cealaltă”. Odată ce înveţi ABC-ul trebuie să urmezi sfaturile de fineţe: „Singura chestie, la urcare şi la coborâre, să nu te urci în picoare niciodată în caiac. Deci pui un picior, te aşezi şi după ce te-ai aşezat pui şi celălalt picior. Bine?”.

Cât costă o plimbare cu caiacul

Oamenii care vin în zonă sunt foarte bine primiți de cei deja familiarizați cu acest sport. Dacă vor să încerce o plimbare cu caiacul și nu se descurcă, cineva îi va îndruma. „Are apa o energie anume. Te linişteşte. Liniştea, mirosul plantelor acum, polenul, hameiul e înflorit”, a spus un bătrân, conform Observator.

Deși vremea a fost capricioasă, turiștii nu s-au speriat și au încercat plimbarea cu caiacul. „Am ştiut că trebuie să fiu curajos şi că o să primesc răsplata, cum s-ar zice, fiindcă a fost un curcubeu superb”, povesteşte un băiat, pentru sursa citată. Plimbarea cu caiacul nu este deloc scumpă. Dacă nu ai unul, îl poți închiria cu doar 30 de lei, timp de o oră și jumătate.

Sursa – Observator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini