Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Locul sfânt din România unde veți cunoaște divinitatea. Izvorul protejat de Arsenie Boca vindecă toate bolile

Locul sfânt din România unde veți cunoaște divinitatea. Izvorul protejat de Arsenie Boca vindecă toate bolile

În Sâmbăta de Sus, românii au găsit un colț de rai, unde divinitatea s-a contopit cu locul. Aici este cel mai sfânt loc din țara noastră! Iată ce beneficii vă poate aduce o vizită în acest loc adus parcă din Grădina Edenului!

Locul din România unde divinitatea și-a găsit locul

Vizitatorii se înghesuie la Sâmbăta de Sus pentru a avea parte de relaxare, dar și pentru harul locului, deoarece există o putere divină simțită de toți creștinii. Aici, turismul religios este mai puternic decât în alte zone ale țării.

La poalele Făgărașului te vei simți liniștit, vei avea o energie strâns legată de sufletul tău, împăciuitoare. Astfel, vei găsi pacea sufletească după care toți tânjim!

Tot aici vei vizita Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus care a reprezentat de-a lungul timpului o punte de legătură pentru credincioșii de-o parte și alta a Carpaților.

„Ctitoria poartă numele marelui voievod-martir al creștinătății și a fost ridicată acum mai bine de 300 de ani. Acolo a fost stareț, timp de patru ani, părintele Arsenie Boca, considerat de mulți dintre credincioșii creștini ortodocși „Sfântul Ardealului”. La Sâmbăta de Sus, în biserica veche a mănăstirii, există unul dintre foarte puținele portrete al regelui Mihai I al Romaniei într-un lăcaș de cult”, potrivit „stiridiaspora.ro” Aici,  apa nu-și schimbă proprietățile, la fel și agheasma.

 Cel mai sfânt loc din România

Vizitatorii vin din toate colțurile țării. Din păcate, la izvorul sfânt din Sâmbăta de Sus, oamenii nu prea ajung, deoarece nu știu că izvorul este protejat de Arsenie Boca, dar sunt și persoane care vin cu portbagajul plin cu sticle de 5 litri pentru a lua apa divină acasă. Totodată, cei care nu vin pregătiți cu sticle, preferă să se spele cu apa pe față și să spună o rugăciune puternică. Alții își fac o fotografie pentru a avea amintirea acestui frumos moment. Dacă nu v-ați decis unde să mergeți în vacanță, în această vară, căutați o pensiune în Sâmbăta de Sus, deoarece nu veți regreta această experiență!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: