Redactia.ro
Home » Monden » Logodnicul Alinei Vidican era „luat” când cei doi s-au cunoscut. Cum au ajuns să aibă o poveste de iubire

Logodnicul Alinei Vidican era „luat” când cei doi s-au cunoscut. Cum au ajuns să aibă o poveste de iubire

Alina Vidican și prospătul ei logodnic, Claude, trăiesc cea mai înfloritoare și frumoasă perioadă din viață. Cei doi își construiesc povestea de dragoste, departe de ochii curioșilor, peste ocean. Noul cuplu pare să fie în culmea fericirii având în vedere pozele cu ei apărute în spațiul public.

Logodnicul Alinei Vidican era căsătorit când cei doi s-au cunoscut

Alina Vidican este în culmea fericirii și traversează o perioadă superbă a vieții ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un un milionar de origine braziliană. Claude Senhoreti a anunțat chiar el logodna cu frumoasa Alina Vidican, pe pagina sa personală de facebook.

Un aspect mai puțin cunoscut de public este acela că atunci când cei doi s-au cunoscut, Claude Senhoreti era căsătorit cu Daniela. Cei doi aveau o căsnicie de aprope 7 ani, iar acesta a cerut divorțul în anul 2020, la un tribunal din Broward, Florida. Câteva poze interesante, care datează din anul 2019, îi înfățișează pe Claude Senhoreti și pe Alina Vidican împreună, dar la acea vreme românca este prezentată ca ”prietena” acestuia.

Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus Claude.

Cristi Borcea și-a dat acordul în privința logodnei fostei sale soții

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat în anul 2016. Cei doi au împreună doi copii superbi, un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, Gloria. După divorț, Alina Vidican s-a stabilit în Miami unde se ocupă de mai multe afaceri, printre care și un restaurant de lux cu specific românesc.

Conform informațiilor apărute în presă, Alina Vidican i-a cerut „binecuvântarea” fostului soț, Cristi Borcea, înainte de a face pasul cel mare. Acesta a susținut-o pe fosta sa soție în relația cu milionarul brazilian.

S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. (…). Relația pe care o are Alina este una cât se poate de serioasă. Cristi Borcea știa despre el, știe ce se petrece la Miami, dar i-a cerut să fie cât mai discretă și să își asume relația doar când este sigură că este un bărbat potrivit pentru ea și care o acceptă cu toate obligațiile pe care le are. Iar Alina l-a asigurat că prioritatea ei sunt copiii, că bărbatul cu pricina nu va fi un înlocuitor de tată.„, a declarat un apropiat al Alinei Vidican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: