Redactia.ro
Home » Monden » Lora s-a vaccinat anti-coronavirus! Ce mesaj le-a transmis artista fanilor ei

Lora s-a vaccinat anti-coronavirus! Ce mesaj le-a transmis artista fanilor ei

GALERIE FOTO (2) Lora s-a vaccinat împotriva noului coronavirus! Artista le-a arătat fanilor cum a reacționat după tratament și a avut un mesaj puternic pentru ei. 

Lora s-a vaccinat împotriva noului coronavirus! Artista le-a arătat fanilor cum a reacționat după tratament și a avut un mesaj puternic pentru ei. 

Lora s-a vaccinat anti-coronavirus

Lora este încă o vedetă care a spus DA vaccinări împotriba virusului care ne-a schimbat viața. Aceasta a făcut totul public, postând imaginile pe rețelele de socializare. Artista le-a arătat tuturor cum a reacționat după tratament, dar mai mult decât atât, a avut și un mesaj pentru fanii ei care urmărsc absolut tot ce face.

Lora face un show spectaculos atunci când este pe scenă, iar în viața de zi cu zi îi place să împărtășească totul cu fanii ei. Recent, cunoscuta artistă și-a uimit fanii cu o postare direct din cabinetul medical unde s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Dacă unele vede sunt împotriva acestui tratament, cum ar fi Carmen de la Sălciua, care a spus că nu crede în acest tratament, pe care nici nu-l va face, alții au ales să-i dea o șansă și să spere că virusul care a schimbat viața tuturor va dispărea. Acest lucru a făcut și Lora, care a lăsat teama de ace deoparte și s-a prezentat la medic pentru a-și administra serulul vindecător.

Fără pic de teamă, s-a lăsat pe mâna medicilor,  a pus mâna pe telefon și a imortalizat momentul în care o asistentă i-a administrat serul care o scapă de infectare cu noul coronavirus. Astfel că internauții au văzut în timp real cum s-a vaccinat artista lor preferată.

Mai mult, artista a menționat că vaccinul acesta este al zecelea din viața ei, dar și că a făcut anumite eforturi pentru că este și cel mai controversat tratament de până acum. Lora este însă o persoană foarte optimistă, și este convinsă că totul va fi bine după administrarea acestui tratament.

”Cred că e al zecelea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți… ca nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”, a scris Lora în dreptul imaginii realizate direct în timpul vaccinării.

Lora s-a vaccinat împotriva noului coronavirus! Artista le-a arătat fanilor cum a reacționat după tratament și a avut un mesaj puternic pentru ei. 

Ce a aflat Lora la ultimul ei consult medical

Lora a ajuns, din întâmplare, la medic! După consultul la care nu a mai fost de mai bine de 15 ani, artista a aflat că are nevoie de ochelari.

”Nu am mai fost de 15 ani și ceva la un consult. Am avut o perioadă scurtă când când am purtat, când citeam, când eram obosită”, a mărturisit prezentatoarea de la Pro TV.

Medcul i-a spus că va trebui să poarte ochelari doar atunci când face un efort vizual. Nu e o problemă gravă și nu necesită să-i poarte tot timpul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: