Redactia.ro
Home » Știri » Lora, sfâșiată de durere. Mama ei a murit

Lora, sfâșiată de durere. Mama ei a murit

Lora este în doliu după ce mama ei s-a stins din viață. Cântăreața și fratele ei fuseseră crecuți de ea, care a fost mamă singură.

Mihela Petrescu locuia în Galați, unde a fost, timp de mulți ani, farmacistă. În urmă cu câțiva ani, ea a trecut printr-o grea suferință, aflând că are cancer. Deși părea că a reușit să învingă boala, iată că soarta a fost nemiloasă cu ea.

Astăzi, 26 ianuarie 2020, atât Lora, cât și fratele său au publicat pe rețele de socializare prin care se înțelege că mama lor s-a stins din viață.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le spune internauților că mama sa nu mai este printre noi.

În urmă cu câteva zile, Lora a luat decizia de a nu mai posta pe conturile de Instagram și de Facebook. Ea luase decizia pentru a se concentra cât mai mult pe familia sa. Deși nu prea a dat detalii despre situația ei, fanii au reacționat imediat și i-au transmis gânduri bune: Sanatate si liniște Sufletească. Domnul să aibă grija de tine și de cei dragi ție!

Din păcate, drumul în viață nu i-a fost ușor. Lora a avut parte de multe momente dificile. Tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani, iar mama sa, Mihaela Petrescu, lupta de ceva timp cu o boală cumplită: cancerul. De asemenea, mama artistei a suferit mai multe intervenții grele, însă artista i-a fost alături de fiecare dată.

”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea. Mulțumesc”, a scris Lora pe pagina de socializare.

Lora, în doliu. Mesajul cutremurător al cântăreței

„Cine are părinţi, pe pământ nu în gând
Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..
Drum lin mama scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea..”

Acesta este mesajul îndurerat pe care Lora l-a notat pe rețelele de socializare.

Lora a fost extrem de apropiată de mama sa, despre care a vorbit frumos în nenumărate rânduri. De fiecare dată când avea ocazia, mergea să o viziteze și adora să petreacă timp cu ea. De fiecare dată când posta imagini sau filmulețe cu familia sa, fanii apreciau cu zeci de mii de reacții.

Condoleanțe, Lora!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini