Redactia.ro
Home » Monden » Lora și Ionuț Ghenu, decizia luată după 7 ani de relație: “Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Lora și Ionuț Ghenu, decizia luată după 7 ani de relație: “Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Lora și Ionuț Ghenu au luat decizia, după șapte ani de relație. Totul i-a luat prin surprindere pe fani, care nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Invitați la podcastul lui Horia Brenciu, Lora și Ionuț Ghenu au anunțat ce decizie au luat, la șapte ani de relație. Fanii au rămas surprinși, căci nu se așteptau la marele pas.

Lora și Ionuț Ghenu, decizia luată după 7 ani de relație: “Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Chiar Horia Brenciu, care i-a avut invitați la podcast pe cei doi îndrăgostiți, a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Lora și Ionuț Ghenu au vorbit despre pasul făcut la podcastul lui Horia Brenciu, material care se va difuza luni.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.

Lora: ‘’7 ani de relație non-stop’’

Lora și Ionuț Ghenu vor face nunta, după șapte ani de relație. Întotdeauna și-a lăudat partenerul de viață, susținând că el a ajutat-o să treacă peste multe momente grele, deoarece amândoi au același scop în viață.

,,Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ,,non-stop.” (…) Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Lora și Ionuț Ghenu au mai vobit de nuntă și în trecut. Iar cântăreața a mărturisit că marele eveniment nu a avut loc până acum din cauza pandemiei, dar asta nu schimbă cu nimic relația lor.

,,Nunta se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a povestit Lora, pentru OK Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: